Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

11. tur   december 2009

Vores 11. tur til Disneyland Resort Paris var også den 3. gang, hvor vi skulle fejre jul i Disneyland Resort Paris. Det havde de andre gange været en stor oplevelse, så forventningerne var høje. Vi havde bestilt rejsen gennem FDM-Travel, hvilket var første gang til en Disney tur. Det var en god beslutning, for de havde 100 % styr på tingene og vi fik alt arrangeret hjemmefra, både med fly, busser og julemiddag.

Vi ankom den 23. december og skulle bo på Disneys Hotel New York, hvor vi havde boet 7 gange tidligere. Hotellet er i en klasse for sig selv og er blevet vores favorit hotel. Fornyelserne var der ikke så mange af, men der var dog kommet nogle nye shows og en bil parade i Walt Disney Studios Park.


New York

Man havde endnu ikke løst problemet med Fastpass til Crush´s Coaster, så ventetiden var hurtigt oppe over 70 minutter. Det er ærgeligt, men forlystelsen er stadigvæk ventetiden værd.

Vores juleaften skulle fejres på Disneys Hotel New York, hvor vi skulle spise på Manhatten Restaurant. Menuen var med 4 retter og bestod bla. laks, kalkun, ost og en fransk specialitet - Yule log.


Yule log

Underholdningen var med alle Disney figurerne, tryllekunstner og en ung kvinde, der var et slangemenneske. Der var god tid til at nyde maden, mens børnene og de voksne blev underholdt. Til sidst kom julemanden og alle børnene fik en speciel Disneyfigur som minde.


Slangemenneske

Juleaften blev igen en stor succes og vi sluttede dagen af på New York City bar, hvor en Pina colada blev nydt til god musik.

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og særligt Fantillusion Parade vakte stor opsigt, da Disneyslottet i år var særligt udsmykket med over 1 million lyspærer, der var en del af showet.


Nissemand


Hjem