Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Walt Disney World

I oktober 2016 valgte vi at besøge Walt Disney World i Florida, hvor den sammen med andre store forlystelsesparker er et stort tilløbsstykke for alle amerikanere. Vi skulle bo 5 dage på et af hotellerne i område - Disney's All-Star Movie Resort.

 

 

Klik for større billede 

 

Hotellet var i den billige ende for Disney hoteller, men det opfyldte til fulde vores krav, da vi kun skulle bruge det til overnatning og morgenmad m.v. Der var et flot swimmingpool området og hele området var præget af Disney figurer. Inde i området var der også et fint cafeteria, hvor man kunne spise for billige penge.

 

Walt Disney's World består af følgende parker

  • Magic Kingdom 
  • Epcot 
  • Disney's Hollywood Studios 
  • Disney's Animal Kingdom 
  • Disney's Typhoon Lagoon (vandland) 
  • Disney's Blizzard Beach (vandland) 

Vi havde valgt at koncentrere os om de mest orignale parker, da vi skulle bruge mindst 1 dag i hver park.

 

Magic Kingdom
Denne park minder meget om Disneyland Park og er nok den mest originale i forhold til Anaheim, hvor det hele startede. Den er flot og den har mange af de klassike forlystelser, men parken i Paris er efter vores mening flottere.


 Kllik for større billede

Der er ikke den samme flotte indgang og parken kan godt være svær at finde rundt i. Vi var heldige, at der ikke var så mange besøgende i oktober, men hen af eftermiddagen så blev det svært at bevæge sig rundt. Det må være næste umuligt i højtiderne.

 

En del af forlystelserne i hele Magic Kingdom er baseret på vand, men man kan også sagtens ”tåle” at blive våd, når dagstemperaturen snildt er over 30 grader. 

 

 

  Kllik for større billede

 

Magic Kingdom minder på mange måder om Disneyland Resort Paris og de har også de samme navne for områderne i parken. Der er også nye områder og shows. Man gør meget ud af den amerikanske historie med shows omkring præsidenterne og områder i nybygger stil.

 

 

  Kllik for større billede

 

 

Disney's Animal Kingdom

Denne park er en zoologisk have og parken er fulde af vilde dyr. Der er nogle vanvittige gode forlystelser, herunder nogle rutchebaner, hvor man i den grad skal være modig. Det er også en safari tur, hvor man kører rundt som på en savane i Afrika. Af shows kan nævnes Løvernes konge, der var et flot show med akrobatik og sangene fra filmen. 

 

 

  Kllik for større billede

 

Indgang og de forskellige områder er ikke så flotte, som set i de andre parker. Hvis man ikke er til dyr, så er parken ikke et besøg værd. Forlystelserne er ok, men der er ikke så mange, hvor man virkelig får pulsen op. Det er en forholdsvis lille park.

 

 

  Kllik for større billede

 

 

Disneys Hollywood Studios 

Denne park var uden sammenligning den bedste af de 3 parker, som vi besøgte under vores besøg. Den har film som hovedtema, og det går i den grad igen i hele området.

 

 

 

 Klik for større billede

 

Tower of Terror er bedre end den i Disneyland Resort Paris, idet man kører ud af elevatorskakten og rundt i gangene. Der er virkelig godt lavet og giver en ekstra dimension til en i forvejen top forlystelse.

 

 


Klik for større billede 

 

Disney har bla. bygget en tro kop af Graumans Teater fra Hollywood, hvor man kan gå ind og kører i en forlystelse, hvor man blive en del af de klassiske film. Absolut et besøg værd.

 


Klik for større billede 
 

Gaderne er bygget op i forskellige stile, hvor man følger sig hensat til de gamle film. Der er virkelig mange gode forlystelser og man skal ikke snyde sig selv for denne park, hvos man er i Orlando.

 

 
 
Kllik for større billede 

 

Hvis man har planer om at besøge Walt Disney World, så skal man huske, at parkerne ligger så langt fra hinanden, at det er umuligt at gå fra park til park. De har dog et rigtig godt shuttle bus system, som kører imellem de forskellige parker og hotellerne.

  

  

Praktiske råd