Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  [2]    Next >>

Selve placeringen af Hotel of Terror er lige efter Studio 1 i Disney Studios Park, hvor det er i Production Courtyard. Man kan se bygningen over hele Disneyland Resort Paris, da bygningen er ca. 70 m høj, eller betydelig højere end Disney slottet. Man har et budget på 180 millioner Dollars eller ca. 1.1 milliarder danske kroner. Til forlystelsen er der også bygget en helt ny gade, så man føler sig hensat til de gyldne tider i Hollywood. Tower of Terror blev officielt åbnet den 22. december 2007 ved et arrangement, hvor direktøren for Disneyland Resort Paris åbnede forlystensen

Den nye gade der er opført i forbindelse med HTH

Historien

Som men alle andre forlystelser, så har Hotel of Terror også en historie. I starten blev der arbejdet med flere plot, bla. en historie, hvor hoteldirektøren gik amok ved en stor fest og skød alle sine gæster, inden han forsvandt i elevatoren. Den næste historie handlede om nogle skuespillere, der boede på hotellet under en filmoptagelse og så forsvandt de på mystisk vis i elevatoren. Når man så prøvede forlystelsen ville man få forskellige "hints", som gjorde man kunne opklare forbrydelsen, men desværre for sent, da man på dette tidspunkt ville befinde sig i elevatoren.

Begge historier blev forkastet og til sidst valgte man en historie om et glamoriøs hotel for Hollywoods elite, hvor den en stormfuld nat i 1939 blev holdt et stort party. Under festen gik 2 meget berømte skuespillere og en barnestjerne ind i elevatoren, sammen med barnet manager og en elevatordreng. Mens de kørte i elevatoren, slog lynet ned i hotellet og de 5 personer i elevatoren forsvandt. Efter denne skrækkelige episode fik hotellet et dårligt ry og måtte til sidst dreje nøglen om. Det har så stået tomt i over 60 år, indtil du blev inviteret. 

Disney tegning over forlystelsen

Nu da historien var klar, skulle man så bygge et hotel, hvor gæsterne kom ind i twilight zone og til sidst oplevede et fald i en elevator fra 13. sal og ned i kælderen. Desværre var der ikke opfundet en elevator, der kunne klarede kravene, så Disney kontaktede Otis Elevator Company, som var førende producent i USA. Desværre kunne deres elevatorer ikke opfyldes Disneys strenge krav, så til sidst byggede man den selv.  Motoren skulle placeres i toppen af bygningen og vejede 66.000 kg, og den kunne accelerere elevatoren til 15 gange den normale hastighed på under 1½ sekund og stoppe normalt igen.

Det var ikke det eneste problem som Disney skulle løse, da elevatoren også skulle bevæge sig ind og ud fra elevatorskakten og kunne modstå en kraftig acceleration og flere fald.  Problemerne blev løst og Tower of Terror blev en stor succes i Californien.

Forlystelsen

Hvad er det så man oplever, hvis man tør besøge The Hollywood Tower Hotel. Når I går ind i forlystelsen, går I gennem receptionen, hvor alt er efterladt, som da hotellet blev lukket for over 60 år siden.

Receptionen på hotellet

Der findes efterladte kufferter, kaffekopper og aviser, men det hele bærer præg af, at det ikke har været brugt i lang tid. Mens I bevæger jer videre gennem hotellet, ser I pludselig et glimt at en person, og her burde I måske vende om.

Et glimt af de forsvunde gæster

Hvis I vælger at fortsætte, bliver I inviteret ind i biblioteket. Her er der ingen udgange og det lyner udenfor vinduet. Pludselig går lyset ud og et fjernsyn starter og fortæller historien om hotellets skæbne. I får af vide, at betingelserne nu er nøjagtigt som i 1939, hvorefter en hemmelig gang kommer til syne. Den fører jer ned i den gamle varmecentral, hvor I pludselig står over for en serviceelevator, der åbner og byder jer indenfor. Inden i elevatoren bliver I udsat for 5 fald og en vægtløs tur, samt et møde med de forsvundne gæster. Det hele slutter med et fald fra toppen og ned i kælderen, inden I forlader hotellet. 

vareelevatoren i varmecentralen

Hotellet er bygget op som et rigtigt hotel, og oplevelsen i twilight zone er helt fantastisk. Der er 5 drops i forlystelsen og det længeste drop er fra toppen og ned til stueetagen. Jeg prøvede den 10 gange og første gang var ren overlevelse.

 

Man har bygget en helt nye facade op til forlystelsen, så det hele ligner en berømt gade fra Hollywood. Der er Fastpass til forlystelsen og højdekravet er 102 cm. Hvis man lider af kronisk sygdomme, er gravid eller har ryg problemer, skal man undgå forlystelsen. Der har været et dødsfald i USA, men det var et barn med en hjertefejl.

Tower of Terror i DLP som det ser ud i dag

SLUT

<< Previous    1  [2]    Next >>