Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Disney´s Sequoia Lodge
stjernestjernestjerne

Disney´s Sequoia Lodge ligger også i naturskønne omgivelser ned til Disney Lake og med udsigt til Disney Village på den anden side af søen. Der er ca. 5-10 minutters gang fra hotellet og til parkerne. Hotellet er opført i træ og med store træer omkring hotellet, så man får et indtryk af, at man befinder sig midt i en større amerikansk skov.

 

Sequoia Lodge indgang

Hotellet har 2 restauranter, hvor man kan få lækker internationale specialiteter, men de er kendt for deres åben grill og dertilhørende menuer. Der findes også en hyggelig Redwood Bar og Lounge, hvor man kan slappe af med en drink efter dagens strabadser. 

Badeland

 Hotellet råder også over en fantastisk flot indendørs og udendørs pool, hvor børnen og andre barnlige sjæle kan slappe af efter en lang dag i parkerne. Der er vandfald og rutchebane, sauna, boblebad og fitnessrum.


Standard rum Sequoia Lodge

Værelserne er hyggelige og med gedigne træmøbler og udstyret med en stor dobbeltseng eller 2 dobbeltsenge. Værelserne har aircondition, TV med Disney- og internationale kanaler.

Der kan bestilles en suite eller Montana værelser, der er beliggende centralt og med mulighed for udsigt over Lake Disney. Der skal dog bestilles Lake view, medmindre man bor i en suite.

 

 Retur til hotel menu