Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

September 2011

 

Disney Studios Park
Adgangsvejene til Disney Studios Park har gennem længere tid været i meget dårlig stand. Det har måske været med til at give et dårligt indtryk af den nyeste park, men nu er der hjælp på vej. Man har afspærret et større område ved entreen til Disney Studios Park og er begyndt at reparere fliserne. Om det bliver brosten eller cement må tiden vise. Bare det bliver noget der holder.

Adgang til Disneys Studios Park


Gode tal for Disneyland Resort Paris
3. kvartal har vist gode regnskabstal for Disneyland Resort Paris, idet indtjeningen er steget ca. 7 % i forhold til sidste år. Antal besøgende er steget 5 % og hotelbelægningen er steget 1.3 %. Det er gode tal for en stor forlystelse, særligt set i lyset af den store finanskrise, der hærger Europa.

Flot regnskab


Er du klar til Halloween
Disneyland Resort Paris har altid haft halloween som en særlig højtid i parken. I år er ingen undtagelse og der er planlagt 2 store fester i Disney Studios Park den 29. og 30. oktober. Allerede nu er det muligt at købe "midnatsbilletter" til arrangementet. Prisen er 32 € og der der ikke adgang for børn under 12 år, ligesom man ikke må være udklædt.

Halloween

 

Det var vist alt for denne gang....