Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2  3    Next >>

Restauranter i Disneyland Resort Paris

 

En god oplevelse for os har været at nyde den atmosfære og stemning, der er i hele området. Det gælder også de forskellige restauranter, som byder på mad af meget høj kvalitet og forskellige prisniveauer. Der er ikke noget bedre, end at slutte dagen på en god restaurant med et god glas vin, hvorefter man med fyldte maver går tilbage til sit hotel, mens mørket sænker sig over Disneyland Resort Paris.

Disneyland Resort Paris kan tilbyde retter fra alverdens lande, der variere fra den simpleste ret til den mest elegante, så uanset smag, alder eller budget, burde man kunne få sin mave fyldt.

Alle restauranterne er udsmykket efter alle kunstens regler, så de passer til deres tema eller det område, som restauranten ligger i.

Disneyland Resort Paris valgte i 2006 at indføre rygeforbud i alle deres restauranter i parkerne.

Man bør undgå at spise mellem kl. 1200-1400 og kl. 2000-2200, hvilket er de normale franske spisetider. Det er også en god ide at bestille bord på de lidt finere restauranter, så man undgår at stå i kø eller gå forgæves. Der kan bestilles på hotellet ved concierge.

Der er ikke krav om drikkepenge, men hvis man er tilfreds med maden og det er et restaurant med servering, bør man give drikkepenge. Vi har valgt at betale 5 € på de fine restauranter, hvis alt var tilfredsstillende.

 

Jeg vil beskrive de restauranter, som vi har besøgt mange gange, da maden og udsmykningen er speciel.

 

Fast food

Under 11 € pr. person

Buzz Lightyears Pizza Planet Restaurant.

Dette er en restaurant, som ligger i Discoveryland tæt på jernbanestationen. Der kan købes pizzaer og salater, ligesom der er et større legeområde for børnene. Man kan være heldig at møde Buzz Lightyear eller Woddy, mens man spiser maden. Maden er billig og i orden, men der kan være run på i højsæsonen.

 

Cowboy Cookout Barbecue.

Denne restaurant ligger også I Disneyland Park i området Frontierland. Der kan købes Spare Ribs, Burgers og barbecue kylling. Maden er billig og utrolig god, og i højsæsonen er der amerikansk folkemusik. Man sider i en stor lade, hvor ikke 2 stole er ens, da historien er, at man selv skulle medbringe sin stol til et sammenskudsgilde.

Restauranter - Laden hvor man spiser sin mad

 

Casey´s Corner.

Denne restaurant ligger i Disneyland Park på Main Street, hvorfra man har fin udsigt til slottet. Det er en restaurant som er udsmykket med gamle effekter fra amerikansk baseball og personalet går også i baseball tøj. Man kan købe chicken nuggets og store amerikanske hotdogs, samt diverse desserter såsom apple pie. Maden er billig og virkelig god.

Casey´s Corner

 

Colonel Hathi´s Pizza Outpost.

En restaurant der ligger midt i junglen i Adventureland, hvor man føler sig som en opdagsrejsende. Den er udsmykket som en gammel engelsk forpost, hvor man kan købe pizza, lasagne og diverse salater. Der er et kæmpe træ i midten af restauranten og man sidder enten indenfor eller udenfor. Maden er billig og ok.

Colonel Hathi´s Pizza Outpost

 

Pizzeria Bella Notte.

Denne restaurant ligger i Fantasyland tæt på Small world og hele området er bygget op som en kulisse i Lady og vagabonden. Restauranten bærer da også præg af denne tegnefilm, da man kan finde forskellige figurer gemt i restauranten og intet i restauranten er helt lige, da mange af tingene har mange sjove vinkler, netop som i en tegnefilm. Der kan købes pizza, lasagne og salater til billige penge og maden er ok.

 
<< Previous    [1]  2  3    Next >>