Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  2  [3]    Next >>

 

Table service

Mellem 11 og 30 € pr. person

Planet Hollywood.

Planet Hollywood ligger i Disney Village og fremstår som en kæmpemæssig blå planet ud mod Disney Square. Der er 2 indgangen enten via butikken i stuen eller via trappen op til første sal. Indenfor er der effekter fra de største amerikanske film, som er placeret i loftet og på væggene. Der er en god stemning og personalet er meget venlige, ligesom man tilbyder en spændende international menu med Lasagne, Gullasch, burgere og amerikanske retter. Prisen er ca. 10-20 Euro og man får nogle gode portioner. Vi har altid været meget tilfreds med maden, men i december 2009 var det ikke en stor oplevelse, da maden var under deres normale standard. Om det var p.g.a. juletravlhed eller det er den nye standard er uvis.

Planet Hollywood og indgangen til 1. sal 

Annettes Diner.

Denne restaurant ligger i Disney Village og er så amerikansk som det kan blive. Personalet og restauranten ligner noget fra de glade 50ére og der er amerikanske biler parkeret udenfor restauranten. Ved hvert bord er der en jukeboks og man sider i små båse som i filmen "Sidste nat med kliken". Maden er typisk amerikansk med store burger i alle afskygninger og desuden kan der købes mexicansk mad og milkshake. De har desuden en dejlig børnemenu. Maden er virkelig god og der serveres store portioner. Personalet er meget service orienteret og de synger og danser, når der er mange mennesker i restauranten. Det er meget populært, så der kan være en del kø.

Anettes Diner i Disney Village 

Rainforest Café.

Rainforest Cafe er en blanding af butik og restaurant som ligger i Disney Village. Man starter med at gå gennem butikken og ind restauranten, hvor man føler sig hensat til Amazone junglen. Der er træer og skove overalt, som skjuler mange dyr, der til tider kommer ud og brøler. Desuden er der tit regn, da man jo spiser midt i en regnskov. Hele scenariet er virkelig en oplevelse værd, sammenholdt med en god og varieret menu, er dette restaurant absolut et besøg værd. Det ligger ud til Disney Lake og en krokodille bevogter indgangen.

Rainforest Cafe med indgang via butikken

Silver Spur Steakhouse.

Silver Spur Steakhouse ligger i Frontierland ud mod hjuldampernes anløbsbro i Disneyland Park. Det er bygget som en del af byen Thunder Mesa tæt på Phantom Manor. Selve restauranten ligner en gammel western saloon, hvor det bedre borgerskab i gamle dage mødtes til en middag. Der er antikke ting overalt og lamper, stole og billeder er inspireret af den stolte tid, hvor cowboys drog kvæg tværs over landet. Centrum af restauranten er selve køkkenet, hvor man kan se kokken tilberede bestillingerne over åben grill. Man kan vælge bøf, fisk, lam og svinekød. Maden er virkelig god og prisen i den høje ende.

Silver Spur Steakhouse i Frontierland

Walt´s Restaurant.

Denne restaurant i Disneyland Park ligger i Main Street og er nok den flotteste restaurant i Disneyland Resort Paris. Det fungerer som en hyldest til Walt Disney og hele stueetagen er udsmykket med personlige effekter, hvor man også bliver taget i mod som gæst. Man har kun adgang til 1. sal, hvis man agter at spise i restauranten. På 1. sal er de forskellige afdelinger delt op i temaer fra nogle af Walt Disney´s mange tegnefilm, og bland nogle af effekterne kan man bla. se en kobbermodel af kaptajn Nemos Nautilus. Man føler sig i den grad hensat til en restaurant i begyndelse af det 19 århundrede og personalet går da også rundt i gamle dragter. Maden er udsøgte retter fra de amerikanske køkken såsom kalvemedaljoner, krabbekløer, grillet laks og diverse salater. Restauranten ligger prismæssigt i den dyre ende, men det er absolut et besøg værd. Forsøg at få en vinduesplads for så kan man se ud over Main Street. De har særlige åbningstider uden for sæsonen og man bør bestille plads i forvejen.

Walt Restaurant i Main Street

Blue Lagoon.

Blue Lagoon ligger i Adventureland og har formentlig den bedste placering og flotteste udsmykning i parkerne. Restauranten er bygget inde i forlystelsen Pirates of the Caribbean og ligger på en sandstrand ud til en flod langt inde i forlystelsen. Man starter med at gå gennem en borg og ind til en tropisk by, hvor man bliver mødt af personale i sørøvertøj. Når man får anvist et bord er det på terrasser bygget af bambus, hvor man har direkte udsigt ud over bådene, der bringer folk rundt i forlystelsen. Der er mørkt i restauranten, så man føler sig hensat til en trope nat. Maden er udsøgte delikatesser fra havet, men der kan også bestilles bøf og krydret mad. Desserterne er et kapitel for sig selv og dem skal man bare prøve. Et restaurant i den dyre ende, men absolut den største mad oplevelse i hele Disneyland Resort Paris. Der skal bestilles bord i forvejen, da restauranten er særdeles godt besøgt.

The Blue Lagoon 

Cafe Mickey.

Denne restaurant ligger i Disney Village med udsigt ud over Disney Lake, hvor man kan se ballonen stige til vejrs, mens man nyder de bedste retter fra den californiske køkken. Restauranten er indrettet i ny stil og med en stor terrasse, hvor man også kan nyde maden, ligesom der er en 1. sal. restauranten benyttes til characters dinner, så der er en stor mulighed for at møde Disney figurerne. Personalet er meget serviceminded og stiller gerne op til lidt sjov og spas. Restauranten er prismæssigt i den dyre ende og man bør bestille bord i forvejen.

Cafe Mickey ud til Disney Lake 

Cafe Mickey har i 2008 fået renoveret hele området foran restauranten, så det nu er endnu mere hyggeligt.

Praktiske råd

<< Previous    1  2  [3]    Next >>