Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Praktiske råd

Forberedelse

Indledning til praktiske råd
De praktiske råd er ment som en mulighed for at forbedre sig til besøget i Disneyland Resort Paris, så familien endnu bedre får udnyttet den kostbare tid i en af verdens bedste forlystelsesparker.

Vejr

Vejret
Da Disneyland Resort Paris ligger ca. 1000 km syd for Danmark, er vejret generelt bedre. Se gennemsnits temperatur og sæson kalender.

Maps

Forberedelse
Uanset hvilken rejseform man vælger til Disneyland Resort Paris, så er nøglen til succes en god og tidlig forberedelse, så man undgår sidste øjebliks stress, der kan ødelægge starten på en god ferie.

Ophold i DLP

Ophold i DLP
Med optil 100.000 mennesker i parkerne på engang, kan det være vanskeligt at overskue det hele. Så er her nogle praktiske råd og erfaringer når man opholder sig i DLP.

Hoteller

Hoteller
Hotellerne i Disneyland Resort Paris er et kapitel for sig selv. De har alle en meget høj standard, som vi ikke har oplevet andre steder i verden og hvert hotel har sit eget tema.

Parker

Parker
Disneyland Resort Paris er et kæmpe område, hvor der indtil videre er 3 parker, som har hver deres stil og formål. Her følger en beskrivelse af de 3 parker, der indtil videre findes i Disneyland Resort Paris.

Forlystelser

Forlystelser
Der er mange fantastiske og vilde forlystelser i Disneyland Resort Paris, så man kan sagtens få sin lyst styret, uanset om man kun er til rolige ture eller ønsker en på opleveren.

Butikker

Butikker
Det vil være synd at sige, at indkøb i Disneyland Resort Paris er lige som alle andre butikker, for det er det bestemt ikke. En indkøbstur i Disneyland Resort Paris er en stor oplevelse - også for en mand.

Restauranter

Restauranter
En god oplevelse for os har været at nyde den atmosfære og stemning, der er i hele området. Det gælder også de forskellige restauranter, som byder på mad af meget høj kvalitet og forskellige prisniveauer.

Shopping

Shopping Service
Shopping Service er et rigtig godt tilbud til de gæster, der bor på hotellerne Disney´s Hotel New York, Disney´s Sequoia Lodge, Disney´s Newport Bay Club, Disney´s Hotel Cheyenne og Disney´s Hotel Santa Fe.  

Fastpass

Fastpass
Disney har lavet et genialt system, der gør det nemmere at prøve de store og efterspurgte forlystelser. Systemet hedder Fastpass og benyttes i Disneyland Resort Paris på de fleste store forlystelser.

Pintrading

Pin Trading
Pin Trading er et forholdsvis nyt fænomen, der har eksisteret i Disneyland Resort Paris de sidste 5-6 år, hvor det er blevet en vigtig del af butikkernes sortiment.

Årskort til DRP

Årskort
Med årskort vil du få optil 365 dages fuld adgang til parkerne og foruden dette, vil du også opnå nogle specielle privilegier. Der findes 3 typer årskort: Francilien , Fantasy  og Dream
Shareholder Shareholders Club
Hvorfor ikke blive aktionær i DRP?
Hvis I køber aktier i Disneyland Resort Paris, så åbner der sig en stor mulighed for gode tilbud og rabatter. Det kan gøres for ca. 1200 kr.