Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2    Next >>

  Parker i Disneyland Resort Paris


Disneyland Resort Paris er et kæmpe område, hvor der indtil videre er 3 parker, som har hver deres stil og formål. Her følger en beskrivelse af de 3 parker, der indtil videre findes i Disneyland Resort Paris. Man taler allerede om en 3 park, som formentlig bliver et vandland.


Disney Village

Når parkerne er lukket kan man forlyste sig i Disney Village, der ligger placeret ud til Disney Lake og forbinder hotelområdet med parkerne. Det er bygget op som en stor shoppingstreet, hvor der ligger spændende butikker, diskotek og restauranter. I området er der også en stor biograf og arenaen til Buffalo Bills Wild West Show. Disney Village er godt udsmykket med lys og figurer, om man kan prøve forskellige forlystelser - mod betaling. Et spændende besøg er væggen ved Planet Hollywood, hvor man kan se håndaftryk fra berømte skuespillere.

Der er mange gode restauranter og flotte udsmykkede butikker i området, så man går tit derned om aftenen, eller når man går til eller fra parkerne. Af gode spisesteder kan nævnes Anettes Diner, Planet Hollywood og Cafe Mickey. I 2005 åbnede King Ludvig, som er en rigtig flot restaurant, men med dårlig mad. Sidste år åbnede Cinema Max en stor spillehal, hvor man kan prøve alverdens vilde maskiner.

 

Disneyland Park

Disneyland Park åbnede den 12. april 1992 og betegnes som Disneyland, selv om Disney Studio åbnede i 2002. Området dækker ca. 570.000 m2 og er opdelt i 5 tema lande: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland og Discoveryland. Der er ca. 28 kørende forlystelser i parken og ca. 25 restauranter, der til kommer de særlige område, hvor man bare går igennem et tema eller en historie. Her kan nævnes Aladdin eller La Cabane des Robinson. I Main Street USA findes nogle af de flotteste butikker i Disneyland Resort Paris, hvor man har pyntet med gamle effekter fra Walt Disney´s barndom.

I Main Street USA har desuden "rigtige" beboere, som gør det til en stor oplevelse at standse op og lytte, mens de danser, snorker, børster tænder eller er på besøg hos tandlægen.

Slottet er parkens synligste sted og en stor oplevelse. Slottet er "kun" 43 m højt, men ser meget højere ud på grund af det ligger på en bakketop. Der er indrettet med 2 butikker i stueetagen og en levende drage i kælderen. Man kan gå op på 1. sal, hvor Tornerose ligger og sover

Af andre store seværdigheder kan nævnes Phantom Manor, hvor der lever 999 spøgelser. Datteren til en rig godsejer blev forelsket i en simpel cowboy og da de besluttede sig for at gifte sig, forvandt han sporløs. Hun døde af sorg og går stadigvæk rundt i huset for at finde sin elskede. Det var hendes far, der fik ham skaffet af vejen.

Der er også Pirates of the Carabbian, som er blevet en utrolig populær attraktion efter filmene med Johnny Depp og Orlando Bloom. Man går ind i en stor sørøverborg, hvor man bliver mødt af ægte sørøvere, der placerer dig i en båd. Så sejler man op af et vandfald og kommer mellem en kamp mellem et sørøverskib og en by. Kuglerne og vandet falder omkring en, indtil man sejler ind i en by, hvor sørøverne er på hævntogt. Den første del af byen er indtagt, mens den anden del af byen står i flammer. Til sidst sejler man ned af et vandfald, indtil man løber ind i en rigtig sørøverskat. Forlystelsen er blevet lavet om i USA med nye figurer fra filmen og rygterne siger, at det også sker i Europa i forbindelse med premieren på den 3. film.

Stemningen i parken er utrolig dejlig med musik overalt, ligesom der er rent og pænt. Man kan ikke mærke, at der er op mod 30.000 gæster i parken.

<< Previous    [1]  2    Next >>