Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  [2]    Next >>

Walt Disney Studios Park

 
 

Walt Disney Studios Park åbnede i forbindelse med 10 års jubilæum i 2002 og er noget mindre end Disneyland Park. Den har 11 kørende forlystelser, men skal efter planen være fuldt udbygget i 2017 med 25 kørende forlystelser. Parken er på 250.000 m2 og bygget op som et filmstudie indelt i 4 områder: Front Lot, Animation Courtyard, Production Courtyard og Backlot. Ved indgangen kan man se varetegnet, som er et amerikansk vandtårn med Mickey Mouse øre.

Desuden kan man se de 3 store haller, hvor studio 1 vil være det næst største studio i Europa hvis det var i brug. Det er 70 m langt, 35 m bredt og 20 m højt. I studio 2 er der biograf, hvor man kan se CinéMagique med Martin Short og alle mulige effekter. Det er et virkelig godt show, som vi ser mindst 1 gang ved hvert besøg. I studio 3 er der Animagique, hvor tegnefigurerne bliver levende i et fantastisk show.

Der er mange gode fast food restauranter i parken, men ikke nogle rigtige gode restauranter med table service. Af spændende forlystelser kan nævnes Stunt Show Spectacular, hvor dygtige stuntmænd viser der færdigheder. Showet vises ca. 4 gange om dagen og man kan se det nøjagtige tidspunkt foran forlystelsen eller i receptionen ved indgangen. Der er også Studio Tram Tour: Behind the magic, hvor man kører rundt og ser forskellige effekter fra store film, mens der bliver fortalt om teknikken bag filmene. Man er også deltager i en optagelse, hvor en lastbil bliver ramt af et lyn og bryder i brand, inden den bliver ramt af en stor flodbølge og vælter ned over publikum. Tro mig - det er godt lavet og I overlever.

Den største af dem alle er også den nyeste, nemlig The Twilight Zone of Terror. Tør I besøge det glamourøse, men nu mennesketomme hotel, hvor Hollywood jetset i gamle dag holdt fest. Vær med til at løse mysteriet fra den skæbnesvangre nat, da lynet slog ned og forbered jer på et frit fald fra 13. sal.

Der er også den nye rutsjebane Crush´s Coaster, er er bygget op over filmen "Find Nemo". Det er en virkelig sjov forlystelse, hvor man oplever suset fra Atlanterhavsstrømmen.

Nemo

 

I august 2010 åbnede Toy Story Playland i Disney Studios Park, med en del kørende forlystelser. Der er mulighed for at køre med RC racers på en høj skinne, hvor man gynger frem og tilbage. Der er også mulighed for at køre hurlumhej bane med den ledløse hund og hoppe ud med faldskærm med paratroppers. Det er også tilknyttet en butik til området.

Toy Story Playland

 

1 juli 2014 åbende forlystelsen Ratatouille og et helt nyt området omkring forlystelsen. Det er dem nyeste forlystelse i Disneyland Resort Paris og den er beliggende i Disney Studios Park. I forlystelsen kører man rundt i et 3D miljø og bliver jagtet rundt i køkkenet og restauranten, som i filmen.

Ratatouille

Det er virkelig godt lavet og der er lagt effekter ind under turen, så man i den grad føler sig som en del af filmen. Jeg har aldrig oplevet så god en 3D oplevelse. Der er også blevet lavet en restaurant - Bistrot Chez Remy, hvor man kan spise gode retter. Der serveres Ratatouille til alle hovedretter. Der er også lavet en butik, som åbner 2015.

Der kan købes en guidet tur i både Disneyland Park og Disney

Af hemmeligheder kan nævnes, at hvis man kigger op under loftet i Studio 1, kan man få øje på den originale Herbie fra de første film om den berømte folkevogn. Man kan også se en spisevogn, der har tilhørt Marilyn Monroe.

Pinocchio i paraden

Walt Disney Studios Park har også en flot parade, der vises hver dag kl. 1330, hvor de fleste nye Disney figurer optræder på slap linie.

 Praktiske råd 

<< Previous    1  [2]    Next >>