Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2  3    Next >>

Ophold i Disneyland Resort Paris 

Ophold i Disneyland Resort Paris er en oplevelse i sig selv og mange mennesker vælger da også at besøge parkerne. Disneyland Resort Paris vil af sikkerhedsmæssige hensyn ikke oplyse om antal besøgende om dagen, men et forsigtig skøn lyder på ca. 100.000 gæster om dagen i højsæsonen. Det mærkes umiddelbart ikke, da området er kæmpestor og planeret, så man ikke kan se de forskellige området. Det kan dog ikke undgås, at der vil være kø ved store forlystelser, men her er nogle tips til jeres ophold i DLP.

Førstehjælp

Disneyland Resort Paris har deres egen brandstation med ambulancetjeneste, så man kan altid få hjælp i området. Der er mulighed for at tilkalde hjælp på værelset, hvor der er et direkte nummer i tilfælde af ulykke eller sygdom. Inde i området er der et "Medical Centre" for enden af Main Street ved siden af Plaza Garden.

Indkøb

I Disneyland Resort Paris er en vigtig del af indtjeningen salg af drikkevarer og mad til gæsterne, men der er mulighed for at købe de vigtigste fornødenheder i området. Hvis du mangler cigaretter, så kan det købes i Sports Bar i Disney Village og almindelige indkøb kan klares i butikken ved  indkørslen til Santa Fe, hvor der ligger en tanktstation. Hvis I er blevet indkvarteret på jeres hotel, så husk at medbringe jeres Hotel Identity Card, da det er nødvendigt at gå udenfor hotelområdet.

Penge og valuta

Det er muligt at veksle og hæve valuta i Disneyland Park ved indgangen, ved City Hall og i Disney Village ved indgangen til Disney Store. På alle hotellerne er der mulighed for at hæve penge. Hvis man er boende på et af de 7 hoteller i området, kan det lyserøde hotelkort benyttes som betalingskort, hvis man har givet oplysninger om sit Visakort ved ankomst. Læs mere om dette senere.

Hoteller

Som nævnt under beskrivelsen af hoteller, er alle 7 hoteller i Disneyland Resort Paris af meget høj standard. Alle har hver sit tema og pris, så der er noget for enhver smag. Hvis det er 1. gang I gæster DLP anbefaler vi, at man booker sig ind på de lidt billigere hoteller i området, da man opholder sig næsten hele tiden i parkerne og kun bruger hotelværelset i forbindelse med at sove og spise morgenmad. Disney´s Hotel Santa Fe og Disney´s Hotel Cheynne er 2 gode hoteller, der ligger ca. 10 minutters gang fra begge parker.

I 2017 er morgenmad ikke længere incl. i prisen og man skal betale 185 kr. pr voksen og 130 kr. pr. barn

Hvis man ønsker sikkerhedsboks og aircondition skal man booke værelset på Disney´s Hotel Sequoia Lodge og hvis man desuden ønsker roomservice, skal det være hotellerne Disney´s Hotel New York eller Disneyland Hotel. Man kan også få roomservice på Disney´s Newport Bay Club, hvis man opgradere til Admirals Floor. Det er en ganske lille merpris og kan varmt anbefales.

Ophold - Morgenmad leveret på værelset 

Hotelværelserne er normalt ikke til rådighed før kl. 1500 på ankomstdagen, men der kan checkes ind i receptionen ved ankomst og bagagen opbevares gratis indtil værelset er klart. På afrejsedagen skal værelserne forlades senest kl. 1100 og man kan få sin bagage opbevaret gratis ved receptionen, indtil man forlader DLP. Hvis I er kørende i bil til DLP, så er der intet til hindrer for, at man lader bilen stå ved hotellet, også selv er der er blevet checket ud.

<< Previous    [1]  2  3    Next >>