Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  2  [3]    Next >>

Ophold

Se mere under Fastpass.

Foran slottet på Central Plaza findes en oversigtstavle, der viser hvornår dagen show finder sted. Det er en god ide at kigge på denne tavle for eventuelle ændringer.

Det er altid en god ide at starte dagen i Disney Studio, da den lukker allerede omkring kl. 1800, mens Disneyland Park har åben indtil kl. 2200 i højsæsonen.

ophold - Parade i Disney Studio

 Møde med disneyfigurerne

I Disneyland Resort Paris har man en stor mulighed for at møde sine kære Disney venner i levende live, mens man indtager morgenmad, frokost eller aftensmad. Det er altid en stor oplevelse og man har rig mulighed for at få nogle gode videooptagelser eller fotos. Billetter til arrangementerne bør bestilles hjemmefra, men man skal alligevel altid sørge for en bekræftelse hos concierge, der også kan oplyse om tid og sted, da arrangementerne afholdes forskellige steder i Disneyland Resort Paris.

Morgenmad med Disneyfigurerne

Mød dine bedste Disney venner ved en overdådig amerikansk varm og kold morgenbuffet, hvor der serveres æg, skinke, bacon, pølser, kager, frugt, rundstykker og kornprodukter. Hertil juice, kaffe eller te. Tid og sted oplyses ved ankomst til hotellet.

Frokost eller middag med Disneyfigurerne

På "The Lucky Nugget" i Frontierland serveres en lækker buffet med forretter, hovedretter og desserter. Til børnene er der en speciel buffet med drikkevarer og en overraskelse. Maden serveres mellem kl. 12 og 15, hvor du også kan møde Disneyfigurerne.

 ophold - Min kone sammen med Mickey Mouse

På Cafe Mickey i Disney Village serveres udsøgte retter fra de californiske køkken, mens der er en særlig børnemenu med drikkevarer og en overraskelse. Restauranten er åben fra kl. 1200 til kl. 2300 og Disneyfigurerne komme på besøg mellem kl. 1215 - 1500 og kl. 1900 - 2200.

Eftermiddagste med Disneyfigurerne

I Plaza Garden på Main Street i Disneyland Park kan man nyde noget koldt eller varmt at drikke sammen med en buffet af kage, frugttærter, chokolademousse, wienerbrød og slik. Tidspunkt for arrangementet oplyses ved ankomst til hotellet.

Praktiske råd

<< Previous    1  2  [3]    Next >>