Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

  14. tur   oktober 2017

Vores 14. tur til disneyland var en gensyns glæde, da vi ikke havde været i Disneyland sinden november 2014. Vi havde valgt at bo på Disneys Hotel New York, som er vores favorit hotel. Som noget nyt, så har man i 2017 indført betaling for morgenmad, så det ikke længere er en del af prisen. Det virker umiddelbart dyrt med 180 kr. pr person, men til gengæld slipper man næsten for personer, der smører madpakker. Morgenmaden er også blevet virkelig opgraderet, så det nu er alt hvad hjertet begærer. Der var bla. 3 forskellige slags pandekager, vafler, frisk juice m.v. Det kan klart anbefales at købe mrogenmad som en del af hotel opholdet.

 
Klik for større billede

Området omkring Ratatouille var endelig færdig og der var en flot butik, hvor man kunne købe alt omkring Ratatouille og Remy. Vi prøvede forlystelsen sidste gang, men den er stadigvæk en virkelig sjov forlystelsen.

Klik for større billede

Vi var heldig med vejret hele ugen og det var tydeligt at se, at man havde gjort meget for at hele parken skulle se flot ud til jubilæumet.

Klik for større billede

Frontierland var traditionen tro, udsmykket til Halloween og det var en fornøjelse at gå rundt og kigge på tingene. Som noget særligt, så var der forskellige "dødsdukker" fra Mexico, ligesom et orkester spille mexikansk musik.

Klik for større billede
 
Paraden var også ny og den var virkelog flot. Der var alle de nye figurer fra Frost m.v. og musikken var moderne og det passede fint til optoget.
 
Klik for større billede
 
Der var nok at se på til paraden.
 
Klik for større billede
 
I Adventure Land havde Blue Lagoon restauranten skiftet navn til Captain Jack's efter Jack Sparrow fra filmene Pirates of the Carribean. Desuden kunne man opleve, at Jack Sparrow også var at finde i selv forlystelsen.
 
Klik for større billede
 
Vi nød 5 dage i Disneyland Resort Paris og til marts 2018 skal vi endnu engang besøge den originale Disneyland i Anaheim i Los Angeles.


Hjem