Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

13. tur   November 2014

Vores 13. tur til Disneyland Resort Paris var anden gang, hvor vi skulle bo på Sequoia Lodge. Vi havde igen bestilt rejsen gennem FDM Travel og alt var som planlagt. Vi skulle bo i hovedbygningen på hotellet og værelset levede op til vores forventninger.

Nye velkendte figurer

Hotellet var booket helt op og vi oplevede for første gang nogensinde, at vi skulle stå i kø til morgenmaden. Det var ikke optimalt og det har den konsekvens, at vi har valgt at fravælge hotellet til vores fremtidige besøg. Det er et dejligt hotel, men bare ikke når det når sin maksimale kapasitet.

Vi var så heldige, at da vi ankom var hele DLP klædt ud til halloween, og den næste dage blev der gjort klar til julen. Det var skønt, for så fik vi set begge udsmykninger.

Lego Store

Den helt store nyhed i år var den meget ventede forlystelse Ratatouille. Som altid, så gør Disney ikke tingene halvt. Man har som da man byggede Tower of Terror valgt at bygge en helt ny bydel i Disney Studio Park.

Ratatouille

Området er bygget i samme tema som filmen og det er virkelig flot. Indtil videre, så indeholder området forlystelsen Ratatouille, Bistrot Chez Remy Restaurant og en butik (den var ikke åben endnu). Selve forlystelsen er hele ventetiden værd. Igen har Disney overgået sig selv i kreativitet og forslystelsen er et must for alle barnlige sjæle. Jeg har sjældent oplevet en så medrivende 3D forlystelse. En mulighed for at sprænge køen over er, at man acceptere, at man ikke kommer i samme vogn. Så kan man næsten komme til med det samme.

Remes Restaurant

Restauranten er også bygget op over samme tema og alt er lavet i stor størrelse, så man føler sig som en lille rotte. Der er virkelig godt lavet og der er kælet for detaljerne. De serverer en 3-retters menu til rimelige penge og en del af hovedretten er - Ratatouille.

Alt er stort

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og vi fik prøvet de restauranter, som vi normalt ikke har spist på før. Særligt Steakhouse i Disney Village kan anbefales og så restauranten Bistrot Chez Remy i den nye Ratatouille bydel. Men husk at bestille bord i forvejen.

Heltinden fra Brave

Nå ja - så mødte vi lige heltinden fra den nye film Brave.

 


Hjem