Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

12. tur   November 2013

Vores 12. tur til Disneyland Resort Paris var første gang, hvor vi skulle bo på Sequoia Lodge. Vi havde igen bestilt rejsen gennem FDM Travel og alt var som planlagt. Vi skulle bo i hovedbygningen på hotellet og værelset levede op til vores forventninger.

Seguoia Lodge

Vi var så heldige, at da vi ankom var hele DLP klædt ud til halloween, så fik vi for føste gang oplevet det. De næste par dage blev parken gjort klar til julen, så vi fik begge oplevelser.

Halloween

En af de nye oplevelser var den nye parade, som vi ikke havde set før. Det var en virkelig god parade og man havde lavet musikken om, så det nu var en god pop sang, der var den gennemgående melodi. Det var noget bedre end den sidste parade, hvor showet var godt, men musikken kedelig.

Parade

 

 Nyt for os var også Toystory Playland, der var en del af Walt Disneys Studios Park. Det er et større område, hvor man i den grad føler sig hjemme i filmen. Der er 3 nye forlystelser, som alle har direkte reference til filmen. Forlystelserne er ikke så vilde, så alle kan være med. Bag ved Toystory Playland er man ved at være færdige med den nyeste forlystelser, hvor der også bygges et større bydel. Det er Ratatouille, som åbner i 2014.

Toystory Playland

 

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og særligt det nye fyrværkeri med laser show på slottet med alle de kendte figurer vakte stor begejstning.

fyrværkeri


 


Hjem