Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

 November 2011

Princess Pavilion.
Der har ikke rigtig været nogle nye forlystelser i Disneyland Park siden Buzz Lightyear i 2006, men nu har Disney netop åbnet en ny forlystelse. Det drejer sig om Princess Pavilion, hvor man har mulighed for at møde prínsesser fra Disney eventyr og se forskellige effekter fra de samme eventyr.

Princess Pavilion

At kalde den en forlystelse er måske så meget sagt, idet man selv går igennem forlystelsen og kigger på forskellige effekter, der er lavet i glas. Desuden er der lavet nogle flotte glasmosaik af de slotte, der hører med til de forskellige historier. Det mest spændende er dog nok, at man har en mulighed for at møde prinsesserne.

Se videoen og få et indtryk af folystelsen, der ligger i forlængelse af "Its a small world".


New York Style Sandwich
Disneyland Resort Paris har i den senere tid valgt, at man selv ville klare driften af små restauranter og barer, der tidligere blev drevet af andre firmaer eller personer. Et af disse restauranter er New York Style Sandwich, der ligger i Disney Village. Har har man altid kunne købe gode sandwich på turen til eller fra en af parkerne.

New York Style Sandwich bar

Nu er stedet lukket i forbindelse med ombygning. Det skulle efter planen være åbnet igen, når du læser det på denne hjemmeside.

Det var vist alt for denne gang....