Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Marts 2012

Mickey´s Princesses and Pirates Party.
Normalt så skal man besøge Disneyland Park under Halloween, for at opleve parken efter de almindelige åbningstider. Men nu bliver det muligt i juni, hvor man åbner dørene for et helt nyt koncept. Et Afterparty vil finde sted i Adventureland og Fantasyland, hvor du har mulighed for at bliver underholdt af frygtløse pirater og skønne prinsesser. Klik på billedet for yderligere informationer.

Pirates party


Sleeping Beauty Castle
Samlingspunktet for alle i besøgende i Disneyland Park, er som regel Sleeping Beauty Castle, der kan ses fra alle steder i parken. Vi har altid brug "sværet i stenen" som vores samlingssted. Nu er slottet i gang med en større overhaling, så det fremstår elegant til sommersæsonen. Man har sat en afskærmning op, så gæster ikke blive generet af arbejdet, men om aftenen arbejdes der i højden, hvor man maler de øverste tårne. Arbejdet forventes færdig til Juli.

Sleeping Beauty Castle


Le Théàtre du Chàteau.
Friluftsscenen ved siden af slottet har fra starten haft en del siddepladser, der kun sjældent var fyldt op - undtagen ved parader. Nu har Disney taget konsekvensen og renoveret hele området, så der er lagt ny belægning og de fleste siddepladser er fjernet, bortset fra de bagerste. Det gir lidt mere luft omkring scenen og gør det lidt nemmere for paraderne, der passere forbi.

Friluftscenen foran slottet

 

Det var vist alt for denne gang.....