Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

 5. Tur    Juni 2004

Vi måtte derned igen og opleve eventyret, så vores 5 tur blev i Juni 2004, hvor vi igen valgte en kør-selv ferie med 7 overnatninger og 8 dage i parken. Denne gang slog vi hul på sparegrisen og valgte Hotel Disneyland, selv om det er meget dyrere end Disney´s Hotel New York.  Selv om vi havde været inde på hotellet før, blev vi overrasket over hotellets utrolig flotte indretning, der ledte tankerne tilbage til det sidste århundrede, hvor damer gik i kjoler og mænd med slips.

Servicen var ikke helt i orden, da vores værelse ikke var klar og da vi endelig fik det, havde man "glemt" en seng til vores søn. Det blev først bragt i orden sent om aftenen, så det var vi lidt sure over.  Motionsrummet var heller ikke særligt stort og det blev benyttet af personalet, så det var svært at komme til at træne. Det samme gjorde sig gældende i hotellets swimmingpool, der ikke var større end et badekar. Børnene måtte ikke bruge jacuzzien, selv om det skulle være et børnevenligt hotel.

Juni - Hotel Disneyland med hovedindgangen

Når det så er sagt, så er standarden meget høj og man får virkelig noget for pengene. Der er flotte restauranter og barer, så man nyder et hvert sekund på hotellet. Hotellet er det dyreste hotel I Disneyland Resort Paris, så man måtte virkelig betale, hvis man ønskede at gå på restaurant. Morgenmaden var helt uovertruffen og der var alt hvad hjertet kunne begære. Hvis det ikke fandtes, kunne man blot bestille det ved en af tjenerne.

Vi mødte på hotellet flere velhavende folk, bla. en sheik med hans harem, der bestod af mindst 5 kvinder i turka, så man ikke kunne se deres ansigt.

Dette år havde filmen Peter Pan verdenspremiere, så på Kaptajn Klo´s sørøverskib kunne man hver dag set et show, hvor Peter Pan og hans venner reddede Wendy. Der var også lagt effekter ud blandt publikum, så der var nogle der fik sig en oplevelse.

Vi  havde for anden gang valgt at gå ind og se Buffalo Bills Wild West Show,  hvor man sad rundt om en manege og spiste, mens et stort show foregik foran en. Showet kan varmt anbefales, da man får virkelig god mad, mens cowboyer og indianere kæmper foran en.

Det blev igen en fantastisk ferie og vi nød dagene i Disneyland Resort Paris. Det var dejligt at bo på Disneyland Hotel, som er hovedindgangen til Disneyland Park. Det betød også, at vi blot skulle gå ud af hotellet, så var vi inde i Disneyland Park.  Det var en skøn feature og vi nød det meget, når vi kom tilbage til hotellet efter en lang dag i parkerne.

Men vi var dog enige om, at vi ikke ville ofre så mange penge på Disneyland Hotel, da standarden var højere på Disney´s Hotel New York.