Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

2. Tur    juni 2002

Vores 2. tur fandt sted 10 måneder efter i Juni 2002, hvor vi igen havde valgt en kør-selv ferie med overnatning i Liege på vej derned og hjem. Turen var igen bestilt via Pan Rejser A/S og denne gang skulle vi bo 6 dage på Disney´s Hotel New York, der kun ligge ca. 5 minutter fra indgangen. Som altid, når man bestiller via Pan Rejser A/S, så var alt i orden og vi nød vores ferie på dette 5-stjerners hotel.

Vi valgte at køre fra Danmark tidligt om morgen en mandag, så vi undgik den værste weekendtrafik i Tyskland. Turen derned gik efter planen og vi var fremme i Liege omkring kl. 1900. Vi havde igen booket værelse online på Fomula 1 i Liege, da det er et billigt og rent "hotel", der opfylder vores krav til overnatning. I nærheden af Formula 1 lå et Pizza Hut, hvor vi fik en god middag, inden vi gik til ro. Vi kørte næste dag tidligt om morgenen og var fremme inden middag i Disneyland Paris.

Disney´s Hotel New York er det næstbedste hotel i Disneyland og det lever i den grad op til forventningerne. Det er et virkeligt flot hotel med en meget høj standard, så man føler sig som æresgæster.

Hotel New York

Denne gang havde vi valgt Character Lunch på The Lucky Nugget, hvor man spiser en lækker buffet, mens Disney vennerne kommer på besøg. Det kan varmt anbefales og vi fik nogle minder for livet. Vi fandt dog ud af, at det var vigtigt at få bekræftet sin reservation via Concierge, selv om det var bestilt hjemmefra via Pan rejser A/S.

Juni - Lucky Nugget

Disneyland Paris havde i 2002 10 års jubilæum og det fejrede man ved at åbne endnu en park, nemlig Disney Studio. Til forskel for Disneyland Park, hvor det hele var bygget op omkring eventyr og drømme, så var Disney Studio bygget op som et kæmpe filmstudie.

Foran indgangen til Disney Studio

Disney  Studios er en anderledes forlystelsespark, hvor hovedvægten er lagt på filmproduktion og special effekts. Disney Studio er mindre end Disneyland Park, men bød på mange spændende forlystelser, såsom Armageddon og Rock `N` Roll Coaster. Desuden var der nogle lækre butikker, så man kunne sagtens finde souveniers.

Vi var heldige med vejret og havde nogle fantastiske dage i Disneyland Paris, i særdeleshed på vores hotel, som var en standard ud over det sædvanlige. På vej hjem planlagde vi allerede vores næste tur, som vi håbede på kunne blive allerede i julen.