Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

6. Tur    juli 2005

Vores 6. tur i juli 2005 blev igen bestilt gennem Pan Rejser A/S og vi havde igen valgt en kør-selv ferie med 7 overnatninger på Disney´s Hotel New York, der var blevet vores foretrukne hotel. På vej ned havde vi overnattet i Liege, så vi var frisk og udhvilet, da vi kun havde kørt ca. 350 km. Det var heldigt at vi havde bestilt i forvejen på Formula 1, da tour d´France var i Liege den dag vi ankom, så alt var udsolgt. Vi ankom til hotellet sidst på formiddagen og igen var alle ting klar ved ankomst. Denne gang var vi heldige at få et værelse med Lake view, så vi havde udsigt ud over Disney Lake. Vi har efterfølgende bestilt det hver gang vi har boet på Disney´s Hotel New York, da udsigten er helt fantastisk og merprisen er ganske begrænset.

Et af årets nyheder var en stor luftballon ved Disney Lake, der er bygget op som en gammeldags ballon med flotte udsmykninger. Ballonen kan hejses op til 100 m over Disney Lake afhængig af vejret og udsigten er imponerende. Fra ballonen er der en flot udsigt og man kunne se hele hotelområdet og parkerne. Ballonen er meget sikker og bliver hejst op og ned med en stor wire, men selve landingen kan godt gynge lidt.

Juli - ballonen ved Disney Lake

Dette år var paraden i Disneyland Park blevet lavet om, så nu hed den Disney´s Fantillusion og bød på en parade med en historie. Den skal opleves, for det er en virkelig flot parade, hvor der ikke er sparet på pærer eller effekter, særligt pigerne med sommerfuglevinger ser helt fantastiske ud i mørke, når deres vinger gløder.

Disney´s Fantillusion parade

En af nyhederne i 2005 var Space Mountain: Mission 2, der var blevet lavet om og indviet tidligere i år. Rutchebanen foregår inde i en kuppel og man starter med at blive skudt ud af en kanon i retning mod månen. Lige før man er ude af kanonen, dykker rutchebanen ind i kuplen og så går den vilde tur. Det var en rigtig god rutschebane før, men nu havde man tilføjet flere visuelle effekter og den var en kæmpe oplevelse.

Vi fejrede vores søns fødselsdag på Cafe Mickey, hvor vi mødte nogle af Disney vennerne og fik noget rigtig godt mad, inden vi tog en cykeltur rundt om søen.  Igen var vi heldige med vejret og det blev en rigtig god ferie, hvor vi fik en masse gode minder med hjem.

Turen hjem gik efter planen og vi overnattede på Formula 1 i Namour, da alt var optaget i Liege. Standarden var ikke på samme højde som i Liege og det lå i et belastet område. Vi kørte derfra kl. 0300 om natten, så vi kunne undgå den værste trafik på A1 op gennem Tyskland.  Vi har gjort det tidligere, og det har vist sig at være en klog beslutning.