Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

 4. Tur    juli 2003

Efter en dejlig juleferie i Disneyland Resort Paris, valgte vi i Juli 2003 at rejse derned under højsæsonen. Vi kørte selv derned igen  og havde i forvejen bestilt overnatning på Formula 1 i Liege, hvor vi havde overnattet flere gange før. Det er billigt og rent, og så er det et naturligt sted at overnatte, da det ligger tæt på motorvejen i et roligt område. Denne gang havde vi valgt at bo På Disney´s Newport Bay Club med 6 overnatninger og 7 dage i parkerne. Vi havde boet på samme hotel den første gang vi var i Disneyland Resort Paris, men denne gang valgte vi Admirals Floor, der er en opgradering af værelserne og mulighed for roomservice m.v.. Man betaler en merpris på ca. 120 kr. om dagen og det er alle pengene værd. Vi fik desuden adgang til VIP morgenmad, hvor særligt udvalgte gæster kunne spise deres morgenmad på Captain´s Quarters, som er en speciel bar på hotellet. Det var en stor oplevelse og vi følte os som konger hele ugen.

Juli - Far og søn på Captains Quarters

For første gang var vi på denne tur inde og se Buffalo Bill Show, der foregår i Disney Village. Det er et kæmpe show med masse af indianere, cowboyer og heste. Man sidder rundt om en stor manege, hvor man får serveret rigtig god amerikansk mad, mens showet foregår foran en. Der er forskudte pladser, så alle kan se hvad der foregår. Maden består bla. af Chilli Con Carne, pølser og apple pie. Man skal dog ikke gå ind og se showet hvis man har astma, da det støver en del.

Sulley fra filmen Monsters Inc

Netop dette år havde Monsters Inc. præmiere, så der var flere foto stande i Disney Studios, hvor man kunne blive fotograferet foran figurerne. Min søn var så heldig at møde Scully, så han var en stolt dreng.

Selv om det var højsæson var det til at være i parkerne for mennesker, da vi altid gik tilbage til værelset, når bus turisterne begyndte at fylde parken op omkring kl. 1500. Så var vi på hotellet til omkring kl. 18-19, hvor vi igen gik ind og spiste, hvorefter vi afsluttede dagen med parade og fyrværkeri. Det var en stor oplevelse.

Vi var igen meget heldige med vejret og havde høj solskin hele ugen. Denne gang var vi også rundt på de andre hoteller, hvor man fik et indtryk af standarden og udsmykning. Det var meget sjovt.