Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Jul

Hvis I er til danske traditioner og dansk julemad, så er jul i Disneyland Resort Paris nok ikke noget for jer. Men er I derimod til hygge, store oplevelser og fantastisk god mad, så bør I nok overveje en jul i Disneyland Resort Paris.

 

Vi oplevede første gang jul i Disneyland Resort Paris i 2002, hvor vi boede på Disneys Hotel New York. Oplevelsen var så stor, at vi i 2006 tog derned igen og holdt jul på samme hotel.

Hvad er der så, der gør denne juleoplevelse så speciel, at vi i december 2009 valgte at holde jul i Disneyland Resort Paris for 3. gang.

Stemningen er altid god i Disneyland Resort Paris, men i julen er den ekstra god, da næsten alle de besøgende er gæster på hotellerne, som skal tilbringe julen i Disneyland Resort Paris. Dette gør, at der er begrænset besøgende den 24. december, hvor man snildt kan nå rundt og prøve de fleste forlystelser.
 
Disneyland er normalt en stor visuel oplevelse, men det er intet sammenholdt med juletiden, hvor der er ekstra meget pyntet op. Der er f.eks. på Main Street sat snekanoner op på tagene, så det sneer, når man går ned af gaden. Main Street er flot udsmykket og på Town Square står det største juletræ, hvor der er ca. 11.000 pærer, så det lyser godt op. Disney slottet bliver om aftenen oplyst i et magisk show, hvor der på udvalgte dage afsluttes med stort fyrværkeri.
 
 

I alle parkerne er der opsat små boder, hvor man kan købe alt fra chokolade til nissestrømper og specielle ting fra hele verden.
 
Der er juleparade i begge parker, men den flotteste er i Disneyland Park, hvor alle prinsesserne og julemanden kommer. Julemandens kane bliver trukket af rigtige rensdyr. Se nedenstående video fra Youtube.
 

 

I juletiden er hotellerne også pyntet ekstra flot op, så man har alle muligheder for at komme i julestemning ved ankomst. Ved ankomst bliver man også præsenteret for den julemenu, der bliver serveret på hotellet juleaften. Det er som regel en 4-5 retters menu med alt incl.
 
 
 
Der er 2 serveringer henholdsvis kl. 1830 og kl. 2130. Det kan variere lidt fra hotel til hotel, men det bliver oplyst ved ankomst. Julemenuerne er kun forbeholdt hotellets gæster, så man kan ikke spise på et andet hotel. Under middagen er der underholdning med Disney figurerne og ansigtsmaling, tryllekunstner og ballonkunstner. Aften sluttes af med, at julemanden kommer på besøg og giver børnene en speciel gave, der ikke kan købes i butikkerne. Prisen for dette arrangement er i år 923 kr. pr. person.
 
 
I julen har parkerne åben på følgende tidspunkter:
  • Disneyland Park kl. 0930-2200
  • Disneys Studios Park kl. 1000-1900

De andre gange vi har holdt jul i Disneyland Resort Paris har vi startet med at gå i parkerne fra morgenstunden og så retur til hotellet om eftermiddagen, hvor vi har været ude og løbe eller i swimmingpool. Herefter er det ned til en fantastisk middag, hvor vi altid har valgt 1. servering af hensyn til vores søn. Efter god middag og underholdning, sluttes dagen af på New York City Bar, hvor vi nyder en drink til musikalsk underholdning. Børnene kan få en alkoholfri drink.

 
 
Min kone er helt vild med jul i Danmark og alle traditionerne, men selv hun må overgive sig til den fantastiske stemming i Disneyland Resort Paris - så hvad venter I på ?.