Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

 Januar 2012

Renovering i Adventureland
Siden midten af december har der foregået en større renovering i Adventureland, hvor også kaptajn Hooks sørøverskib er under kærlig behandling. Det var også begyndt at se mere slidt ud, end hvis det havde sejlet på de 7 have i flere år. Renoveringen forventes afsluttet indenfor den næste uger.

Kaptajn Hooks skib


12 årig dregn lammet efter besøg i DRP
Den 12 årige Bautista Riera fra Argentina var den 23. december på besøg i DRP. Efter han havde prøvet 3 forlystelser, herunder Tower og Terror, så blev han dårlig og gik til parkens førstehjælp. De tilkaldte efter kort behandling en ambulance og han blev overført til et hospital i Paris. En efterfølgende røngten undersøgelse har vist, at han har beskadiget rygmarven og det har ført til delvis lammelse. Drengen var i forvejen meget atletisk og dyrkede megen sport. Det er endnu usikkert, hvorvidt han får varige mén af skaden. Anklagemyndigheden skal vurdere, om sagen skal havde konsekvenser for Disneyland Resort Paris.

 

Ambulance


Dragen under Sleeping Beauty Castle
Efter over 2 måneders renovering, så er den 20 år gamle drage endnue engang klar til at skræmme besøgende, når de går i kælderen under slottet. Se vedlagte video fra Youtube, som er optaget i forbindelse med åbningen den 2. januar 2012.

Det var vist alt for denne gang.....