Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Indledning til ture

Vores indledning til ferien har altid startet den dag, hvor vi bestilte vores billetter til Disneyland Resort Paris. Uanset hvor mange ture vi har haft til Disneyland Resort Paris, så er det altid en speciel dag, når turen er bestilt og betalt. Så begynder tiden med forberedelse og forventningerne til den næste tur. Vi kigger på gamle film og billeder, så vi kan planlægge vores næste besøg i denne fantastiske forlystelsespark.

Uanset om man rejser derned om sommeren eller i vintermånederne, så er man garanteret en speciel oplevelse. Om sommeren er fordelen parkernes længe åbningstid og fyrværkeri hver dag, mens man så til gengæld må acceptere mange mennesker i parkerne.

I vinterhalvåret er parkerne ikke så længe åben og der er ikke fyrværkeri hver dag. Til gengæld er opholdet væsentligt billigere og der ikke så mange mennesker i parkerne, så man kan lettere få prøvet sin favorit forlystelser.

Ture - Far og søn sammen med Chip

Vi har haft ture derned både sommer og vinter, og vi nyder dem hver for sig. Om vinteren har vi primært holdt jul dernede, hvor der også er mange mennesker i parkerne. Til gengæld er udsmykningerne helt fantastiske og man vil opleve snevejr på Main Street.

Se sæson kalender under vejret.