Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Hoteller i Disneyland Resort Paris

   
 

Hotellerne i Disneyland Resort Paris er et kapitel for sig selv. De har alle en meget høj standard, som vi ikke har oplevet andre steder i verden. Desuden er der på hver enkelt hotel et tema, som er med til at underbygge den specielle atmosfære, der er i hele området. Servicen er i højsædet og da det jo er i Disneyland, så kommer Disney figurerne tit på besøg.

Der er 7 Disney hoteller, hvor de 6 ligger i selve Disneyland Resort Paris og den sidste - Davy Crockett Ranch - ligger ca.15 minutters bilkørsel fra de 2 forlystelsesparker. Prisniveauet svinger fra 1-stjernet hotel til 5-stjernet hotel, og som med alt andet, så får man hvad man betaler for. Forskellen ses blandt andet på morgenmaden, hvor der er et meget større udvalg jo dyrere hotellet er. Generelt kan man dog sige, at niveauet er betydelig højere end tilsvarende hoteller i samme kategori uden for Disneyland Resort Paris.  I 2007 har man indført rygeforbud på alle hotellerne. 

Der er i 2004/2005 blevet opført 5 hoteller uden for Disneyland Resort, men med mulighed for gratis shuttlebus til forlystelsesparkerne. De er prismæssigt i samme niveau som Disney hotellerne, så hvorfor man skulle booke på disse hoteller, når man kan bo midt i eventyret, er mig en gåde. Der er høj belægningsprocent på alle hoteller, men hvis man er i god tid, kan man næsten altid få sit ønske opfyldt.   

Vi har valgt at bo på henholdsvis Newport Bay Club, Hotel New York og Disneyland Hotel. Valget blev truffet ud fra de faciliteter, som vi syntes var nødvendige for os, såsom aircondition, boks på værelset og roomservice. Men hvis det er første gang I er i Disneyland Resort Paris, så vil vi anbefale de lidt billigere Disney hoteller, da man primært vil befinde sig i parkerne og derfor ikke udnytter de faciliteter, der følger med de lidt dyrere hoteller.

Vi har ikke kendskab til hotellerne udenfor Disneyland Resort Paris, så vil vil beskrive de 7 hoteller, der ligger inde i området. Klik på logoet og læs en beskrivelse af de enkelte hoteller.

Disneyland Hotel          New York

Newport Bay Club          Sequoia Lodge

 

   Hotel Cheyenne          Santa Fe

Davy Crockett Ranch