Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Disneyland Hotel New York
stjernestjernestjernestjerne
 


Disneyland Hotel New York - vores favorit hotel, og det bedste hotel, vi nogensinde har boet på. Vi har boet der i 7 gange siden 2002 og sidste gang i februar 2008, fordi vi simpelthen ikke kan få nok af dette dejlige førsteklasses hotel. Hotellet er bygget som skyskrabere i flotte farver og med et stor kongrescenter tilknyttet.

Hotellet er opbygget i områder såsom Grammercy Park, Midtown, Brownstone og Rockefeller Center.

Det ligger op ad Disney Village og ca. 5 minutters gåtur til begge forlystelsesparker.

New York rum

Det ligger ned til Lake Disney og man kan mod tillæg bestille et værelse med udsigt over søen. Ude foran hovedindgangen holder der en yellow cab og man fornemmer straks stemningen fra New York, når man træder ind i receptionen.


New York City Bar

I receptionen er der også en cocktailbar - New York City Bar - hvor du kan nyde Manhattans bedste cocktails. I højsæsonen er der musikalsk underholdning i baren og det er en sand fryd, at sidde og slappe af med en Cafe Late efter en dejlig dag i parken.

Hotellet kan tilbyde et virkeligt flot swimmingpool, hvor man kan svømme både indendørs og udendørs. Der er desuden jacuzzi, sauna og dampbad, ligesom hotellet har det flotteste fitnessrum i hele parken. Her er steppemaskiner, romaskiner og løbebånd, så man kan godt komme til at svede.

Badeland

Man kan også få ordnet hår eller massage, men det er mod betaling.  Roomservice har et varieret menukort, og man betaler kun en lille merpris, for at få det leveret på værelset.

Hvis man ikke har lyst til at spise på værelset, kan man benytte 2 restauranter, som også er på hotellet. Det er henholdsvis Parkside Dinner og Manhattan Restaurant.  Priserne er yderst rimelige og med et meget varieret menukort, er det et besøg værd.

Om sommeren er der udendørs cykelbane, hvor man kan få sine evner som cyklist sat på en hård prøve, da alle cyklerne har forskellige "skavanker". Der er ved siden af banen en udendørs bar, hvor man kan sidde og slappe af, eller heppe på den del af familien, der tør prøve cyklerne. Om vinteren bliver samme bane omdannet til en skøjtebane, hvor man kan stå på skøjter lige foran hotellet.

Hotellet set fra 100 m højde

Der er en lille butik i foyeren, hvor man kan handle ind eller hente sine varer, som er købt i Disneyland Resort Paris.Værelserne er med 2 dobbeltsenge, hvor man kan ligge op til 4 personer. Der er på alle værelserne aircondition, boks, minibar, fjernsyn, telefon, badekar og roomservice. Om aftenen har man "turn down" service, hvor sengene bliver gjort klar til natten, der bliver tændt lys og rullet for, samt lagt guldmønter på sengene. Der er en dejlig service og den kendetegner det høje niveau, som hotellet har.

I julen 2006 betalte vi for lake view og fik et dejligt værelse på 6. sal med udsigt over Disney Lake og de andre hoteller. Det var en merpris på ca. 1600 kr. for 6 dage og det var alle pengene værd. Vi fik lake view igen i juli 2007, hvor vi boede på 7. sal. Merprisen var ca. 375 kr. om dagen.

Morgenmaden er uovertruffen og der er alt hvad hjertet begærer. Hvis I mod forventning mangler noget, kan det bestilles hos personalet. Der er et stort udvalg i kager, æg, bacon, pølser, kornprodukter og forskellige brødtyper. Desuden et stort udvalg i drikkevarer såsom juice, kakao, kaffe m.v.

Hotellet oser af charme og personalet er utroligt service orienteret, så man føler virkelig, at man er på det næstbedste hotel i parken. De sidste 3 gange vi har boet på hotellet fik vi ved ankomst et sødt brev fra direktøren, samt en lille gave til os selv og vores søn.
 

 Retur til hotel menu