Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Disney´s Hotel Cheyenne
stjernestjerne
 

Hotel Cheyenne er en hver drengs drøm og vores anbefaling til et hotel i Disneyland Resort Paris, hvis man besøger stedet for første gang. Hotellet er opbygget som en cowboy by med saloon, fort og plads til heste foran indgangen.  Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra parkerne, hvor man går langs den naturskønne Rio Grande å og forbi Lake Disney.

Hotel Cheyenne indgang

Værelserne er indrettet med fokus på den vilde vesten, hvor der er mulighed for dobbeltseng eller køjeseng til børnene. Der er fjernsyn på værelserne med internationale kanaler og ventilation i loftet. Køjesengene er ikke beregnet til personer på over 70 kg og man anbefaler ikke de øverste køje til børn under 6 år.

Rum Cheyenne

Hotellet har en buffet restaurant  - Chuck Wagon Cafe, hvor man kan købe Tex Mex inspireret mad. Desuden har man mulighed for at slappe af til lidt countrymusik på Red Garter Saloon, der ligesom restauranten er indrettet i bedste vesten stil. Hele området ligger naturskønt og der er mulighed for dejlige aftenture i området. Men pas på indianerne...

Chuck Wagon Cafe

 Hotellet har også en dejlig butik, hvor man kan købe Disney ting og andre sjove effekter. Hvis I ikke har brug for swimmingpool og fitness center, så kan vi anbefale dette hotel, der har en god standard til rimelige penge.

Retur til hotel menu