Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  2  [3]    Next >>

I 2007 fejrede man 15 års jubilæum med en helt ny parade, nye forlystelser  og en masse forskellige arrangementer hele året.

jubilaum

I juni 2007 åbnede 2 nye forlystelser, Crub´s Coaster og Cars Race Rally. Den 22. december 2007 åbnede den største forlystelse af dem alle, nemlig The Hollywood Tower Hotel, som bliver den største forlystelse i hele Disneyland Resort Paris.  Desuden åbner i nærmeste fremtid Stitch Live.

The Hollywood Tower Hotel er næsten færdigt

 

I august 2010 åbnede Toy Story Playland i Disney Studios Park, med en del kørende forlystelser. Der er mulighed for at køre med RC racers på en høj skinne, hvor man gynger frem og tilbage. Der er også mulighed for at køre hurlumhej bane med den ledløse hund og hoppe ud med faldskærm med paratroppers. Det er også tilknyttet en butik til området.

Toy Story Playland

 

1 juli 2014 åbende forlystelsen Ratatouille og et helt nyt området omkring forlystelsen. Det er dem nyeste forlystelse i Disneyland Resort Paris og den er beliggende i Disney Studios Park. I forlystelsen kører man rundt i et 3D miljø og bliver jagtet rundt i køkkenet og restauranten, som i filmen.

Ratatouille

Det er virkelig godt lavet og der er lagt effekter ind under turen, så man i den grad føler sig som en del af filmen. Jeg har aldrig oplevet så god en 3D oplevelse. Der er også blevet lavet en restaurant - Bistrot Chez Remy, hvor man kan spise gode retter. Der serveres Ratatouille til alle hovedretter. Der er også lavet en butik, som åbner 2015.

Der kan købes en guidet tur i både Disneyland Park og Disney Studio og det kan varmt anbefales. De foregår både på fransk, tysk og engelsk, så man kan selv vælge ud fra hvilket sprog man er stærkest i. Det er lidt sværere at få en guidet tur på engelsk, men hvis man er ihærdig kan det lade sig gøre. Man får en god baggrundsviden om parkerne og der bliver løftet sløret for nogle hemmeligheder, som man umiddelbart ikke ligger mærke til.  Man starter og bestiller fra henholdsvis City Hall i Disneyland Park og Information i Disney Studio. Prisen er ca. 10. euro.

Bookstore i Main Street

Det kan desuden anbefales at købe nogle bøger i Book Store ved Main Street, hvis man er meget interesseret i mere viden om parkerne og de forskellige forlystelser.

Min inspirationskilde til denne side

Disneyland Paris fik en meget svær start og var flere gange på randen af konkurs. Efter en franskmand overtog styringen i 1997, blev priserne sat ned, men de kæmper stadigvæk med gammel gæld og Walt Disney Company har 3 gange været nød til at skyde ekstra penge i parken. Dette skete senest i 2017, hvor man forøjede sin aktieandel fra 76,7 % til 85,7%, samtidig med, at man tilbød de andre aktionærer, at købe deres aktier. De seneste terrorangreb i Frankrig er en del af skylden, mener Walt Disney Company. 

 

<< Previous    1  2  [3]    Next >>