Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2  3    Next >>

Forlystelser i Disneyland Resort Paris

Der er mange fantastiske og vilde forlystelser i Disneyland Resort Paris, så man kan sagtens få sin lyst styret, uanset om man kun er til rolige ture eller ønsker en på opleveren. Hele området er en stor forlystelse, så jeg vil kun beskrive nogle af de kørende forlystelser, som vi er helt vilde med. 

Generelt kan man sige om alle forlystelserne, at der er gjort noget ud af sanseindtrykkene, så bare køen frem til forlystelsen kan være en oplevelse i sig selv, da der er nok at kigge på.

Man er meget opmærksomme på minimumskrav på helbred og højde, så man skal ikke forsøge at snyde sig igennem, da kontrollen foregår  overalt. Man kan således godt blive udtaget til højdemåling, selv om man sidder klar i vognene.

advarsel Warning

Denne advarsel fremgår ved de forlystelser, hvor man af sikkerhedsmæssige hensyn bør have et godt helbred. Man må ikke lide af for højt blodtryk, hjerte, ryg eller nakkeproblemer. Man må heller ikke lide af balanceproblemer eller lignende problemer, der kan blive påvirket i forlystelsen. Desuden bør gravide ikke prøve de forlystelser, der er markeret med skiltet.

Flere af de store forlystelser har desuden Fastpass.

 

Disneyland Park

Indiana Jones and the Tempel of Peril

Hvis du altid har drømt om at gå i Indiana Jones fodspor, så har du muligheden i Disneyland Park.

Forlystelser - Rutchebanen og templet

Denne forlystelse er bygget op omkring et gammelt tempel fra Inkariget, hvor der var nok af guld og andre værdifulde fund. Bare turen indtil forlystelsen får en tilbage til junglen omkring Peru, hvor der er mange fantastiske effekter at kigge på. Rutschebanen er vild og der er et loop, hvor man mærker G-kræfterne.

Minimumshøjden er 140 cm.

 

Pirates of the Caribbean

Denne forlystelse har altid været meget populær i USA, men ikke rigtig i Europa. Den er dog blevet meget populær efter filmene med Johnny Depp og Orlando Blom har fået så stor succes. Selve forlystelsen er bygget op inde i en stor sørøverborg, hvor man først går forbi nogle sørøvere og langt ind i borgen, hvor bygningen bærer præg af lang tids krig og belejring. Der er flere skeletter på vej ned til en underjordisk sø, hvor pirater placerer jer i en lille båd inden forlystelsen starter. 

Man starter med at sejler forbi restauranten Blue Lagoon  og videre hen til et vandfald, som man sejler op ad !!. Herefter følger drabelige sørøverslag til vands og i en by, hvor halvdelen af byen er sat i brand. Der er "levende" figurer overalt, der fægter, synger, jagter kvinder og drikker. Flere af tingene er gengivet i filmene, så hvis man har set den første Pirates of the Caribbean, kan flere af scenerne i filmen genkendes.

Forlystelser - men samme situation kan ses i filmen

På grund af den store succes med filmene, har man i år lavet forlystelserne i Californien om, så Kaptajn Sparrow optræder i forlystelsen. Rygterne siger, at det samme vil ske i Disneyland Resort Paris og hvorfor ikke, da Johnny Depp er bosiddende i Paris.

Der er ingen adgangskrav til forlystelsen, men små børn kan godt blive skræmte. Der er 2 mindre vandfald, som man kører ned af.

 

Phantom Manor

Phantom Manor er en gammel herskabsvilla med 999 spøgelser, der ligger på en bakke med udsigt ud for Frontierland. Huset blev ejet af en rig godsejer, hvis datter forelskede sig  i en simpel cowboy, som hun ville giftes med. Da godsejeren fandt ud af det, forsvandt hendes elskede sporløst og datteren døde efterfølgende af sorg. I forlystelsen ser man datteren gå rundt i huset for at finde sin elskede, samt andre beboere, fra den gang huset var et samlested for den velhavende del af byen.

Phantom Manor

Man bliver mødt af uhyggelig personale ved indgangen og de fører gæsterne ind i et stort rum, hvor man pludselig forsvinder ned i kælderen, mens billederne ændre sig til noget meget uhyggeligt. I kælderen bliver man anbragt i nogle vogne, der kører rundt i huset, mens man ser de mange forskellige spøgelser. Til sidst kører man ud under kirkegården med skeletter og syngende statuer, inden man til sidst ender i huset igen.

Ved udgangen er der en kirkegård med nogle besynderlige mindeord for de døde. Flere af gravstederne er opkaldt efter de folk, der var med til at skabe forlystelsen. Vist man lytter til den store kiste på kirkegården, kan man høre datteren banke for at komme ud.

En af de sjove gravsten

Der er ingen adgangskrav til forlystelsen, men små børn kan godt blive skræmte.

 

Big Thunder Mountain

Denne rutschebane ligger i Frontierland og er bygget op som et gammelt mineselskab. I deres lagerhal bliver man placeret i et gammelt tog med minevogne, hvorefter turen starter ned under vandet og ud til et bjerg.

 Forlystelsen foregår på en ø og i en mine

På bjerget er man ved at udvinde guld, så der foregår en del eksplosioner på øen, mens man kører rundt og kigger. Det er virkeligt godt lavet og turen er som en klassisk rutschebane uden loops og andre vilde ting.  Til sidst kører man under vandet og retur til deres lagerhal.

Minimumshøjde er 102 cm.

 
<< Previous    [1]  2  3    Next >>