Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  2  [3]    Next >>

The Twilight Zone Tower of Terror™ 

Tower of Terror er den nyeste og dyreste forlystelse i Disneyland Resort Paris og der er blevet brugt ca. 1.2 milliarder danske kroner på projektet, og det er den største forlystelse i Disney Studios Park. Der er bygget en helt ny gade op til forlystelsen, så man føler sig hensat til de gyldne tider i Hollywood i starten af 1930érne. Selve forlystelsen er et stort  1. klasses hotel for det finere borgerskab i Hollywood. I 1939 blev der afholdt en stor fest, hvor de kendte og rige var mødt op.

Under festen valgte et par kendte skuespillere og en ung barnestjerne med sin manager at tage elevatoren op til 13 sal, selv om hotellet kun har 12 etager. Under turen blev hotellet ramt af et lyn og alle 5 personer incl. elevatordrengen forsvandt. Denne frygtelige hændelse gjorde, at hotellet fik et dårligt ry og til sidst måtte man lukke hotellet.  Hotellet har siden stået forladt, indtil I bliver indbudt til fest?.

Reklame plakat fra Disneyland Resort Paris

Forlystelsen byder på et "gensyn" med de forsvundne gæster og en tur i elevator til twilight zone, hvor man til slut oplever et fald fra 13. sal og ned i kælderen. Som med alle andre forlystelser i Disneyland Resort Paris, så giver forlystelsen også et flot visuelt indtryk, da forlystelsen fremstår som et rigtigt brugbart hotel, som bare har været forladt i mange år. Ved udgang fra forlystelsen findes en helt ny butik.

Minimumshøjde er 102 cm.

 

Armageddon Special Effects

Denne forlystelse er bygget op omkring filmen Armageddon med Bruce Willis, hvor man skal redde jorden fra en stor meteor. Efter en introduktion omkring special effect, går man vider til et "set", hvor kulisserne fra filmens rumstation er sat op. Her skal man deltage i optagelsen af den scene, hvor rumstationen bliver ramt at flere meteorer.  Det går selvfølgelig ikke stille af sig og man oplever både ødelagt ting, røg og masser af ild. Da man i sin tid byggede forlystelsen gav det anledning til en del problemer, da brandvæsenet i Frankrig ikke acceptere ild i forlystelser. Man fik dog tilladelsen til sidst efter mange prøvekørsler. Det er en flot forlystelse, hvor man ikke bliver kastet rundt i vilde sving eller loops, men i stedet bliver bombarderet visuelt.

 

Moteurs... Action ! Stunt Show Spectacular

Stunts er der også i denne forlystelse, hvor nogle rigtige dygtige stuntmænd viser deres færdigheder i biler og på motorcykler. Showet var i starten udsat for en del kritik, men efter en amerikansk stunt koordinator har overtaget ledelsen, er det blevet et flot show. Man sidder på en stor tribune, hvor man har udsigt ud over en italiensk havneby.  Her bliver man en del af optagelsen til en actionfilm, hvor der skal laves biljagter, skyderi, fald fra tag og personer der brænder. 

Bilerne der benyttes i showet

Udvalgte personer fra publikum bliver statister i filmen, så efterfølgende vises på en storskærm. Det er et flot show, hvor man gang på gang bliver overrasket over de fantastiske stunts, man bliver vidne til.

 

Studio Tram Tour: Behind the Magic

Studio Tram Tour er en guidet bustur gennem filmens verden, hvor Jeromy Irons fortæller om alle de kulisser, der bliver vist på turen. Her er effekter fra Pearl Harbour, Runaway Bride, Dinotopia, The Rock og andre store film.

Publikum bliver også vidne til en filmoptagelse på nærmeste hånd, hvor en tankbil eksplodere i Catastrophe Canyon og over 100.000 liter vand strømmer ned over publikum. Det er en imponerende oplevelse, hvor man bagefter ser de maskiner, der gør optagelsen muligt. Man ser også en kulisse fra et ødelagt London, hvor drager har indtaget verden. Det kan ikke udelukkes, at en drage kommer på besøg. 

Det er en behagelig forlystelse, hvor man bliver imponeret over filmens magi.

 

Cars Quatre Roues Rallys

En af de nye forlystelser i Disney Studios, som er åbnet i forbindelse med fødselsdagen i 2007. Det er en kørende forlystelse, hvor man kører i 8-tal som en slags karrusel som i tekopperne.  Den er ikke særlig vild og der er ingen krav til forlystelsen, så de små børn kan sagtens prøve den. Hele forlystelsen er bygget op omkring filmen, så man følger man går ned af gaden i Radiator City, hvor flere af bygningerne er gengivet i mindste detalje.

En af bygningerne fra filmen som er gengivet

Det er flot lavet og den har givet et godt pift til hele parken.

 

Crush´s Coaster 

Den nyeste rutschebane i hele Disneyland Resort Paris og en af de bedste. Den foregår på ryggen af en skildpadde og man kommer igennem den samme tur som Nemo oplevede i filmen, da han skulle prøve Atlanterhavsstrømmen. Det er en virkelig god rutschebane og den har nogle vilde effekter, ligesom der er mange flotte visuelle effekter i forlystelsen.

Den nyeste rutschebane i parken

Da der kun kan være 4 personer i hver vogn, er der en virkelig lang ventetid på mellem 90-120 minutter fra parken åbner. På grund af den lange kø, er der nu gjort klar til Fastpass, men problemet med at få publikum ind til forlystelsen via 2 forskellige køer er endnu ikke løst.

Minimumshøjden er 107 cm.

 

Ratatouille

Den nyeste forlystelse i Disneyland Resort Paris og helt sikkert en  af de sjoveste. Forlystelsen er på ingen måde farlig og kan benyttes af alle. Det foregår i nogle biler, der kører rundt i Ratatouilles verden i den restaurant, hvor han lavede mad.

Ratatouille forlystelse

Det er virkeligt gennemført og man mærker både kulde og varme, når man f.eks. køre gennem fryserummet eller under et komfur. Kan varmt anbefales til alle. Der eri ingen højdekrav.

 

CinéMagique

Hvis I elsker at gå i biografen og se en god film, er denne forlystelse helt sikkert noget for jer. Velkommen til en gammeldags biograf med plys på sæderne, store scenetæpper og personale i gamle piccolo uniformer. Det eneste man skal gøre er, at sætte sig til rette i sæderne og nyde en hyldest til de sidste 100 års film magi.

Filmen er dog kun lige startet, inden en gæst vælger at snakke mobiltelefon, selv om det er forbudt.  Stik mod sin vilje, bliver han pludselig en meget vigtig del af filmen, som viser klip fra de sidste 100 års mest populære film. En del af filmen finder også sted midt blandt publikum, der med utrolige effekter bliver draget ind i filmen.  Vi har set dette show mindst 20 gange, da vi ikke kan få nok af effekterne.

Praktiske råd

<< Previous    1  2  [3]    Next >>