Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1  [2]  3    Next >>

Peter Pan´s Flight

Dette er en af de mest populære forlystelser i parken og den ligger i Fantasyland bag slottet. Forlystelsen er bygget i en bydel, der minder meget om tegnefilmen, og forlystelsen er da også en visualisering af filmen. Man bliver fløjet rundt  i flyvende skibe og starter i børneværelset, hvor Peter Pan kommer på besøg. Så "flyver" man ud af vinduet sammen med børnene og hen over London og videre til Ønskeøen, hvor man møder Kaptajn Klo, Tik Tak og de andre personer fra tegnefilmen. Det hele ender i et slagsmål mellem Kaptajn Klo og Peter Pan, inden man igen er tilbage ved udgangen. Hele forlystelsen er utrolig flot lavet og man føler virkeligt, at man flyver hen over London og Ønskeøen. Det går dog stærkt, så man måske ikke når at se alle detaljerne.

Der er ingen adgangskrav til forlystelsen.

 

Star Tours

Denne forlystelse ligger i Discoveryland bag en X-Wing fra filmen Star Wars. Forlystelsen er bygget op som en lufthavn til det ydre rum, hvor man gennemgår de samme procedure, som ved en almindelig flyvetur. På vejen op til Check In kan man møde forskellige robotter, der er i gang med at klargøre Starspeeder til næste tur til månen Endor.  Efter Check In bliver man placeret ved Gate klar til at boarde rumskibet, når piloten melder klar. Ved afgang viser det sig, at piloten er en robot, der ikke er så rutineret i flyvninger til månen. Kort efter en mislykket start bliver man da også indblandet i en rigtig stjernekrig, hvor det er en kamp for at overleve, inden man lander sikkert på Endor.

Forlystelsen er lavet som en slag 3D biograf, hvor selve flyet er sat op på hydrauliske arme, så man virkelig føler både fald, acceleration og skarpe drejninger.

Der er ingen højdekrav til forlystelsen.

 

Honey, I shrunk the Audience

Hvis I altid har drømt om at deltage i en stor prisoverrækkelse, så er denne forlystelse målet for jeres drømme. Den ligger i Discoveryland og foregår i en stor biografsal, hvor man skal overvære en stor prisoverrækkelse til en professor, der har bidraget med banebrydende forskning.  Desværre har denne professor ikke styr på tingene og ceremonien er også kun lige startet, før det går galt. Tilskuerne bliver ved en fejl formindsket til myrestørrelse og så er alt lige pludseligt farligt. Ikke nok med at professoren skal forsøge at få publikum tilbage i normal størrelse, så må han forsvare dem mod en kæmpe slange og tusindvis af mus. Det ender dog lykkeligt til sidst.

De fantastiske effekter er opnået ved, at alle får udleveret 3D-briller, hvorefter man bliver ført ind i en 3D-biograf. Her er der så lavet specielle effekter, der gør hele showet utroligt virkelighedstro.

Der er ingen adgangskrav, men børn og nervøse voksne kan blive skræmte.

 

Space Mountain: Mission 2

Denne rutschebane er den nyeste i Disneyland Resort Paris, selv om den har været med siden 1995. Det skyldes, at den blev bygget om for 2 år siden, hvor den kom til at hedde Mission 2. Den ligger i Discoveryland, hvor det er den mest synlige forlystelse, da selve rutschebanen er placeret inde midt i en stor halvkugle, der har et kanon placeret ovenpå. Ideen kom fra Jules Verne´s bog fra 1865, "Rejsen til månen", hvor mennesker i et stort projektil bliver skudt ud af en kanon og op til månen. 

En vogn bliver "skudt" ud til månen

Når man går ind i forlystelsen er der som at gå tilbage til 1865, hvor alt var lavet i stål og metal. Der er gamle tegninger overalt og tingene er sat sammen med gamle jernbolte, ligesom personalet går i gamle "rumdragter". Man bliver placeret i en vogn, der så kører ind i en stor kanon. Her bliver man i en vinkel på ca. 45 grader skudt ud og i retning mod månen. Man flyver dog ikke mod månen, men i stedet for dykker vognene ned i kuplen, hvor den vildeste rutschebane med loops, twist og andre effekter finder sted. Der er mange visuelle effekter, så man bliver fanget i en meteorregn, inden man når månen og flyver retur til jorden.

Det er en af de mest populære rutschebaner i Disneyland Resort Paris på grund af dens vilde tur og gode historie.

Minimumshøjden er 132 cm.

 

Autopia

Hvis I på et tidspunkt bliver træt af vilde forlystelser og i stedet har lyst til noget afslappende, er Autopia noget for jer. Her kører man rundt i benzindrevne sportsvogne fra 1950érne på en stor og afvekslende bane.

Der holdes i kø foran tankstationen

Man styrer selv både fart og retning, men der kan ikke afviges meget fra ruten, da bilerne kører på nogle skinner, så det ikke kan gå galt. Man kan dog kører ind i hinanden, så sikkerhedsseler er obligatorisk.

Minimumshøjden som passager er 81 cm og 132 cm hvis man skal køre alene.

Disney Studio

Rock `N` Roller Coaster starring Aerosmith

Denne rutschebane er bygget op i et stort studie, hvor du får lov til at overvære en plade indspilning med Aerosmith og efterfølgende får en tur i en rigtig god rutschebane, mens du hører musikken. Foran indgangen står Aerosmith´s gamle tour bus og når man går igennem indgangen føler man, at man er på vej ind til en stor pladeproducent. Der er montre med guitar og effekter med autografer fra nogle af de største bands gennem tiderne. Efter et par sikkerhedstjek kommer mand ind i selve studiet, hvor Aerosmith er i gang med en pladeindspilning. I får lov til at lytte lidt, inden man fortsætter ind til rutschebanen, hvor påstigningen sker backstage mellem en masse effekter og højtalere. Vognene er bygget op som amerikanske biler med store højtalere bagved, for musikken er en vigtig del af forlystelsen.

Indgangen til forlystelsen

Når alle er klar, kører man rundt om hjørnet og holder klar til at blive skudt af sted. Rutschebanen starter fra vandret og ved hjælp af katapult bliver man skudt af sted med en hastighed på over 100 km indenfor 3 sekunder. Det  er en helt fantastisk G-påvirkning og man fortsætter direkte ind i en loop, mens musikken fra Aerosmith spiller fra højtalerne. Der er lysshow og røg effekter, mens man suser rundt omkring en stor scene. Rutschebanen har alt og man skal bare prøve den igen og igen. Helt klart en af de bedste rutschebaner i Disneyland Resort Paris.

Minimumshøjden er 120 cm.

<< Previous    1  [2]  3    Next >>