Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2    Next >>

 Forberedelse
forberedelse

Uanset hvilken rejseform man vælger til Disneyland Resort Paris, så er nøglen til succes en god og tidlig forberedelse, så man undgår sidste øjebliks stress, der kan ødelægge starten på en god ferie. Vi har altid betragtet rejsen som en del af vores ferie, så den er planlagt til mindste detalje lang tid i forvejen, så vi i stedet kan nyde turen til eventyrlandet.

Bestilling af rejse.

Hvis det er første gang I skal til Disneyland Resort Paris og er usikre på at bestille online, så kan jeg varmt anbefale MagicTours. De har siden starten været med og deres rejsekonsulenter har en stor viden om Disneyland Resort Paris, da de jævnligt er gæster i parken. MagicTours laver en komplet pakkeløsning uanset om I vælger at køre selv, eller at flyve derned. Vi har benyttet dem mange gange og har altid været tilfreds med deres service. Se mere under www.magictours.dk.

FDM-Travel er også utrolig dygtige til at vejlede jer om et ophold i Disneyland Resort Paris. De har mange års erfaring og er den største danske udbyder af rejser til Disneyland Resort Paris.  De er 3 år i træk blevet kåret som bedste rejsebureau i Danmark og det er ikke uden grund. Vi har brugt dem til alle vores rejser i USA og har aldrig haft nogle former for problemer. www.fdm-travel.dk

Er I derimod vant til at bestille via Internettet, så kan opholdet bestilles via Disneyland Resort Paris egen hjemmeside på www.disneylandparis.com. Bestillingen kan enten foregå online via hjemmesiden, hvilket er meget nemt og helt sikkert. Man får prisen af vide med det samme og skal også betale med det samme. Kort tid efter vil man modtage en bekræftelse via mail, som skal medbringes til Disneyland Resort Paris. Man kan også ringe til Disneyland Resort Paris på tlf. 7012 0212. Her taler personalet engelsk eller dansk, hvis man er heldig. Hvis man bestiller via telefonen, får man tilsendt en bekræftelse og billetterne skal betales senest 30 dage før ankomst.  Det er det samme telefonnummer man skal benytte, hvis man har ændringer til sin rejse, eller ønsker at købe tillægs ture eller arrangementer.

Kør-selv.

Vi har valgt kør-selv ferie til Disneyland Resort Paris 7 gange, så vi har efterhånden kørt turen nogle gange. Hvis I vælger at køre selv, så er forberedelse en særdeles vigtig ting, da turen foregår på den mest trafikerede vejstrækning i Europa.

forberedelse

De første par gange vi kørte skete det med brug af kort og kørevejledninger fra Internettet, mens vi de sidste par år har brug GPS, hvilket klart kan anbefales, da navigationsanlæg tager højde for ændringer eller uforudsete ting.

Hvis du vælger turen med kørevejledning, kan www.krak.dk anbefales, eller www.fdm.dk. Begge sider har gode ruteplanlægningsprogrammer, men FDM´s er klart det bedste, men det kræver du er medlem.  Sørg for at bilen er ferieklar og husk følgende vigtige dokumenter:

 • EU-sygesikringsbevis

 • Kørekort

 • DK-skiltet

 • Internationalt kørekort

 • Registreringsattest til bilen

 • Grønt kort (bevis på ansvarsforsikring - ikke nødvendigt i EU)

 • Rødt kort (SOS-kort - bevis på kaskoforsikring)

 • Sygesikringsbeviset

 • Evt. Pillepas

 • Evt. Dyrepas

 • Pas

De grønne og røde kort bestilles gratis via dit forsikringsselskab.

 

Du kan desuden få vigtige informationer om ruten på hjemmesiden www.trafikken.dk, hvor Vejdirektoratet opdatere løbende om vejsituationen i Europa.

Sørg for at køre i god tid og planlæg for hyppige pauser, særligt hvis I har børn med i bilen. Det kan anbefales at medbringe en bærbar DVD-afspiller, så  børnene kan blive underholdt på bagsædet.  Børnene skal heller ikke fodres med slik og sodavand, men købt i stedet frugt og juice, som kan opbevares i en køletaske.

Vi har altid forladt København mellem kl. 0600-0700, så har det passet med, at vi har passeret Hamborg før den værste trafik. Rejs aldrig gennem Tyskland om søndagen, men planlæg i stedet for ankomst til Disneyland Resort Paris om tirsdagen eller onsdagen, da trafikken er meget tæt i weekenden.  Planlæg med en overnatning på vej derned og hjem, så kan man bedre udnytte adgangsbilletterne til parkerne og turen bliver ikke så lang. Se vigtige adresser under Links.

Når vi har kørt retur til Danmark har har vi overnattet i Liege og så stået op kl. 0300 om natten. Der er ikke så meget trafik om natten, så turen er lidt mere behagelig. Men det er vigtigt, at man føler sig tryg ved at køre om natten og holder hyppige pauser.

 
<< Previous    [1]  2    Next >>