Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Februar 2012

Disney Dreams
Disneyland Resort Paris har i nogen tid været i gang med at forberede sig til deres nye show, der efter planen skal starte den 1. april 2012. Showets centrum bliver slottet i Disneyland Park og man har desuden bygget en del om, så nogle vandkanoner skal projektere en "væg", hvor der skal vises film og special effekts. Et lignende show har stor succes i Disneys Adventure Park i Californien.

Disney Dreams

Til lejligheden er der blevet bygget en del om ved slottet og en af de mest synlige ændringer er et kontrolhus, der skal styre alle effekterne under showet.

Kontrol hus


Disney Magic on Parade
Den nye parade "Disney Magic on Parade" skal efter rygterne starte den 26. marts 2012. Det er som sædvanligt ikke bekræftet fra Disney, men ved tidligere shows har man også valgt at lave en blød præmiere, for at sikre sig, at tingene fungerede tilfredsstillende.

Disney Magic on Parade

Ved den nye parade vil der være mulighed for at se helt nye kostumer og køretøjer, der vil være udstyret med nogle tekniske forbedringer.

Til paraden er der også lavet et helt nyt soundtrack "Magic Everywhere" på ca. 4 minutters længde. Gruppen bag det nye soundtrack har lavet adskillelige hits for Disney Channel, så det tegner godt.

Det var vist alt for denne gang.....