Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

10. tur     Februar 2008

Vores jubilæums tur til Disneyland Resort Paris i februar 2008 skulle vise sig at blive en større oplevelse end vi havde forventet. Vi havde selv booket hotellet online via  www.disneylandparis.com    og flyrejsen via SAS. På vej derned i flyet var vi blevet enige om, at vi ville forsøge at få et værelse med lake view, hvilket vi desværre ikke havde bestilt denne gang. Vi ankom planmæssigt til hotellet og ved tjek ind, kunne receptionisten oplyse, at vi skam allerede havde fået lake view. Hun kunne også fortælle, at vi havde fået VIP status hele ugen, hvorefter hun gav os VIP-Fastpass, så vi ikke skulle stå i kø ved forlystelserne.  Det var jo en fantastisk nyhed, særligt når Tower of Terror netop var åbnet.  Men overraskelserne sluttede ikke her.

februar - En af velkomstgaverne fra Disney

Vi måtte nemlig ikke selv gå op på værelset, men skulle gå sammen med en concierge. Da vi kom op på værelset, var rummet udsmykket med friske roser og badetøfler, morgenkåber, kurve med badesalte m.v., samt en gave til os og vores barn fra Disneyland. Desuden ville Disneyland gerne give en flaske Champagne, som vi fik om aftenen, da vi kom tilbage til hotellet.

Champagne på hotellets regning

Jeg spurgte nogle dage efter, hvorfor vi havde fået denne særlige velkomst og man forklarede mig, at de var blevet opmærksomme på, at vi var på besøg for 10. gang, hvilket Disneyland gerne ville påskønne. Se det kan man vist kalde service, selv om service generelt ikke giver anledning til kritik.

Denne årstid var der ikke så mange mennesker i parken, så det var nemt at komme rundt og man skulle ikke vente i længere tid ved forlystelserne. Vejret var godt og vi havde mellem 10-15 grader varmt de første 4 dage med høj solskin.

Godt vejr i parken

Den vigtigste opgave var at få prøvet Hotel of Terror, der var åbnede for publikum den 22. december 2007. Forlystelsen er en af de største forlystelser i Europa og har kostet ca. 1.2 milliarder kroner. Det var en virkelig flot forlystelse og som altid, så var der gjort meget ud af hele området. Staff Members i forlystelsen virkede lidt fraværende, så man følte sig allerede lidt utryg, inden man kom ind i forlystelsen. Forlystelsen virker a la Det Gyldne Tårn i Tivoli, men der er som altid kælet for detaljerne. Den første tur var ren overlevelse, men de næste 9 ture var en stor fornøjelse.

Hotel of Terror

Det var dejligt at være i Disneyland Resort Paris igen og vi nød hele ferien, der i særdeleshed vil blive husket for den dejlige velkomst og Hotel of Terror.