Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Disneyland Hotel
stjernestjernestjernestjerne

Et hotel placeret direkte over hovedindgangen til en forlystelsespark er en genial ide, og hvilket sanseindtryk man får, første gang man står overfor Disneyland Hotel. Hotellet er stort og fremstår som et slot i victoriansk stil i lyserøde farve og med rødt tag og guld på alle tårnene. En flot feature er uret med Mickey Mouse, der er placeret i midten af hotellet. 

Hoteller

Det er det flotteste hotel i parken - ingen tvivl om det, og gør jer selv den tjeneste at gå ind i foyeren, hvor man virkelig får et indtryk af 1. klasse.

Værelserne er i meget høj kvalitet og der er mange detaljer, såsom klokkeblomst over sengen og musene fra Askepot i tapetet. Ved ankomst til hotellet bliver bilen parkeret af personale og man får sin bagage bragt op til værelset, ligesom der er roomservice døgnet rundt.

Standard room - bemærk Klokkeblomst i gavlen

Vi nød at bo på hotellet, men det var ca. 10.000 kr. dyrere end på Hotel New York for 8 dage, og det var ikke pengene værd. Service niveauet er ikke på højde med Hotel New York og det er meget dyrt at benytte de 2 restauranter California Grill og Inventions. Der er på hotellet en dejlig bar Cafe Fantasia, hvor man kan nyde en kop kaffe i dejlige omgivelser. Hotellet har et meget lille swimmingpool og der er adgang forbudt for børn i jacuzzien. Selve fitnessrummet er ikke særligt stort og mange af maskinerne fungerede ikke, mens vi boede på hotellet.

En stor fordel ved at bo på hotellet var, at man kunne gå fra hotellet og direkte ind i parken, uden at skulle gå gennem Disney Village, hvilket vi satte pris på efter en lang dag i parken.  Butikken er forholdsvis stor og har et bla. et større udvalg af tøjmærket Donaldson. 

Retur til hotel menu