Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

 8. Tur    December 2006

I december 2006 Efter 6 måneders ventetid kom dagen endelig, hvor vi endnu engang skulle opleve en jul i Disneyland Resort Paris. Pan Rejser A/S kunne desværre ikke skaffe os et værelse på Disney´s Hotel New York, selv om vi havde bestilt et år i forvejen. Disneyland Resort Paris havde nemlig valgt at sælge værelserne selv, så der var ikke mange værelser i udbud til andre arrangører. Vi havde også forsøgt via FDM, men de måtte også melde pas. Resultatet blev, at vi i starten af august gik online på www.disneylandparis.com    og bestilte vores værelse selv, da der blev åbnet for vinterperioden. Det var første gang vi skulle bestille online og man var selvfølgelig lidt usikker på, om tingene nu var som vi var vant til fra Pan Rejser A/S. Hele bestillingen foregik på engelsk og vi skulle betale hele beløbet på en gang. Vi kunne ikke bestille julemiddagen online, så der måtte vi ringe til Disneyland Resort Paris, hvor vi talte med en sød kvinde. Der var dog intet at frygte, da alt var i den skønneste orden, da vi ankom til hotellet. Det var ca. 1000 kr. billigere end Pan Rejser A/S, så det er ikke sidste gang vi bestiller online. Vi havde valgt at flyve derned, da priserne på at flyve derned var lige så billig som at køre selv, hvis man regnede det hele sammen. Vi fløj med Sterling og fik en fin service. Da vi ankom til Charles De Gaulle lufthavnen, skulle vi blot gå udenfor terminalen og finde VEA busserne, der kørte hvert 20 minut mod Disneyland Resort Paris.

Vi havde valgt et værelse med Lake View og det skal jeg love for vi fik. Værelset havde direkte udsigt over Disney Lake fra 6. sal, så vi nød den gode udsigt.
 

December - Udsigt fra værelset


Igen blev vores forventninger indfriet og vi fik en rigtig god juleferie, hvor vi nød opholdet. Der var dog meget koldt denne gang, så vi måtte klæde os ekstra godt på og sørge for, at vi kunne få en kop varm kaffe eller kakao i ny og næ. Selve julemiddagen var et kæmpe arrangement, hvor vi fik en stor festmiddag. Det startede med champagne, sushi og laks, svinemørbrad på kartoffelbund, oste anretning, Yule log og til sidst kaffe. Desuden var der kontant underholdning for børnene med bla. ansigtsmaler, ballonkunstner, dansepiger, sang, samt de meste kendte disneyfigurer. Hele arrangementet sluttede af med besøg af julemanden, der gav alle børnene en flot gave.


Yule log - en fransk specialitet

Den er en meget stor oplevelse at bo i Disneyland Resort Paris i julen, hvor alt er udsmykket til prompt og pragt. Således har det store juletræ i Main Street ca. 11.000 pærer, og der sner med ud over gaden, når man kommer gående. Desværre fik vi stjålet en MP3-afspiller fra vores hotelværelse, mens vi var inde i parkerne. Disneyland Resort Paris har dog valgt at give os en specieloplevelse som kompensation, når vi kommer næste gang. Det kan man da kalde service.
 

Det store juletræ på Main Street

Selv om det var meget koldt denne gang, nød vi den specielle julestemning og har overvejet at holde jul eller nytår i Disneyland Resort Paris i nærmeste fremtid.

Turen hjem gik efter planen og vi skulle flyve med Sterling fra Charles De Gaulle lufthavnen. Hvis man synes, at Københavns lufthavn er stor, så får man en kæmpe overraskelse i Charles De Gaulle lufthavnen, hvor der kører busser rundt mellem de kæmpe store terminaler. Vi var i god tid og det var heldigt, da Disneybusserne stopper ved flere forskellige terminaler. Det er derfor vigtigt, at man sikre sig, hvilken terminal man skal flyve fra, da det er umuligt at gå mellem de forskellige terminaler.