Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

3. Tur    december 2002 

Da vi var kommet hjem fra vores sommerferie blev vi enige om, at vi ville forsøge at holde jul i Disneyland Resort Paris, som det nu hed. Vi fik med hjælp fra Pan Rejser A/S en kør-selv ferie med 4 overnatninger på Disney´s Hotel New York. Igen overnattede vi i Liege på vej derned, så vi ankom frisk og udhvilet den 23. december. 

Det var vores første jul i Disneyland Resort Paris, og sikke en oplevelse. Hotellet var udsmykket efter alle kunstens regler og der var bare juleudsmykning overalt i hele Disneyland Paris. Der var ikke sne dette år, men når man gik ned ad Main Street sneede der, da der var skjulte snekanoner på tagene. På Disney Square var det et stort juletræ med 11.000 pærer og i optoget kom julemanden med sin kane, som blev trukket af rigtige rensdyr. 

Vores julemiddag blev holdt på hotellet, hvor vi fik en rigtig lækker 5-retters menu, mens børnene blev underholdt af dansepiger, tryllekunstnere, ansigtsmalere og selvfølgelig alle Disney vennerne. Til sidst kom julemanden og hvert barn fik en flot gave. Det var et dejligt arrangement, som var meget vellykket, selv om det ikke var dansk mad.

December - Julemanden foran Main Street

Dagen efter var vi på Disney´s New Port Bay Club, hvor vi skulle se Thinkerbells juleshow. Billetterne var rimelig dyre, men der var også inkluderet en 5-retters menu, som bare var i orden. Juleshowet var en hyldest til dans, så der blev vist dansenumre fra hele verden. Det bedste var River Dance, hvor Chip og Chap deltog.

Der var ikke ret mange gæster i parkerne den 23. - 24. - 25. december, så der var rig mulighed for at prøve forlystelserne.  Vejret var mildt for årstiden og vi kunne sidde udenfor på en af restauranterne og nyde varm kakao me pandekager, mens der var storm i Danmark. Foruden den særlige juleudsmykning, så var der også lavet nogle boder, hvor man kunne købe forskellige madvarer, tøj og varme drikke.

Julen viste sig at blive en helt speciel oplevelse og vi nød det til fulde. På vej hjem til Danmark var vi alle enige om, at vi skulle holde ju i Disneyland Paris en gang i fremtiden.

Selv om vi havde bestilt overnatning på Formula 1 i Liege, så valgte vi at køre nonstop til Danmark. Det var en hård tur og vi fremme ved Puttgarden tidligt om morgen. Hvis man vælger at køre nonstop så bør man være mindst 2 chauffører og fortrolig med at køre om natten.