Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Disney´s Davy Crockett Ranch
stjernestjerne
 

 
Hvis I ikke ønsker at forblive i Disneyland Resort Paris efter dagens oplevelser, så er Disney´s Davy Crockett Ranch måske noget for jer. Den ligger ca. 15 minutters kørsel fra begge parker og man er derfor nødsaget til at være selvkørende, da der ikke går busser mellem Disneyland Resort Paris og Davy Crockett Ranch.  Fordelen er så til gengæld, at man bor i sin egen bungalow i naturskønne omgivelser.

 Indgang til Davy Crockett Ranch

De forskellige bungalows ligger i skoven omkring den store lade, der sammen med andre træbygninger danner rammen for indgang til området.  Det er muligt at vælge 6-personers bungalow med henholdsvis et eller to separate soveværelser. Der er også dobbelt sovesofa, køjeseng og TV med internationale kanaler. Køkkenter er veludstyret og man kan på anmodning få gjort rent hver dag. Til hver bungalow hører også en parkeringsplads lige udenfor døren.

Udenfor

Som noget nyt, så er det nu muligt at leje en 2 værelses premium bungalow med aircondition, dobbeltseng og 4 enkelte senge. Der er også 2 badeværelser, udendørs gril og privat terasse.

Indefor i bungalow

Til området hører en stor indendørs swimmingpool med vandfald, rutsjebane og boblebad.  Der er desuden tennisbaner, joggingrute og mulighed for at leje cykler.

Crockett badeland

Der er mulighed for at købe de mest nødvendige ting i den veludstyret butik, som hører til området. Der er også mulighed for at spise buffet i restauranten, ligesom man kan nyde live country musik i The Saloon på udvalgte dage.

I området kan man mod betaling deltage i Davy Crockett Adventure, hvor man klatre igennem en bane på op til 17 m højde. Her får du mulighed for at hænge i gynger, samt udforske skoven og dine egne grænser. Banen har 6 forskellige niveauer og min. højde er 1.10 m.

Det hele tager ca. 3 timer + 30 minutters sikkerhedsbriefing på engelsk eller fransk. Det koster 185 kr. pr voksen og 110 kr. pr barn.

 

Retur til hotel menu