Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2  3    Next >>

Butikker

Det vil være synd at sige, at indkøb i Disneyland Resort Paris er lige som alle andre butikker, for det er det bestemt ikke. En indkøbstur i Disneyland Resort Paris er en stor oplevelse - også for en mand, og det er uanset om man køber noget eller ej.  Hvis man synes, at temaerne i de forskellige områder og parker er gennemførte, så prøv at gå ind i den nærmeste butik og kig på detaljerne, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Butikkerne er - ligesom resten af Disneyland Resort Paris - bygget op omkring et tema, der er udvalgt ud fra det område eller park, som butikken ligger i. Der er gjort utroligt meget ud af udsmykningen, så man opdager hver gang nye spændende detaljer. 

På hvert hotel er der også en butik, hvor man kan købe Disney ting og andre fornødenheder. Der kan ikke købes øl, spiritus eller tobak i butikkerne, men der kan købes cigaretter og tobak i Sportsbar i Disney Village. Det er også i butikkerne på hotellerne, hvor man henter de ting, som er købt med Shoppingservice.

Butikker - Indgang til en af butikkerne i Main Street

Disney Village

Disney Village er en lille park i sig selv, hvor stemningen flytter ud, når parkerne lukker. Her kan man opleve en moderne indkøbsgade, hvor butikkerne ligger blandt gode restauranter og forlystelser. Hvis man bor på et af hotellerne, er det den naturlige vej fra hotellerne og til parkerne. Hvis man kun er gæst, er Disney Village stadigvæk et besøg værd, da området har nogle virkelig gode butikker.  Butikkerne er bygget op over et mere moderne tema, hvor Disney figurerne spiller en væsentlig rolle. Det er store og flotte butikker, hvor man kan købe næsten det samme som i parkerne. Der er dog særlige butikker i forbindelse med forlystelserne, som sælger udvalgte ting med logo fra den pågældende forlystelse. Det nye Tower of Terror har således en butik, som er det eneste sted i Disneyland Resort Paris, hvor man kan købe ting med tilknytning til forlystelsen.

Butikker - Disney Store i Village

En god butik i Disney Village er Disney Store, som i 2007 fik ny facade. Den er nok den største butik i Disneyland Resort Paris og består af flere sammenhængende lokaler, hvor man kan gå fra den en butik til den anden. Der er også en butik ved Planet Hollywood, hvor man kan købe effekter tilknyttet restauranten. En anden butik er Rainforest Cafe, hvor man også har en butik i forbindelse med restauranten. Her kan man købe alle mulige effekter og tøj, som er lavet ud fra et miljøvenligt hensyn, som også kendetegner butikken.

Cowboy butikken i Disney Village

<< Previous    [1]  2  3    Next >>