Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

August 2011 

Disneyland Anaheim
I starten af juli besøgte vi Disneyland i Los Angeles i forbindelse med en 3 ugers rundrejse i USA. Parken er meget betydningsfuld for Disney fans, da parken var den første af sin art, da den åbnede den 18. juli 1955. Parken havde sidste år 15.98 millioner besøgende, hvilket gør den til den næst mest besøgte park i verden. Se mere om vores oplevelser under Special.

 


Fyrværkeri i Disneyland Resort Paris
 
Rene Sindberg har været så venlig at sende et link til video, som han har optaget i forbindelse med Bastilledagen den 14. juli. Nyd denne flotte video i HD kvalitet.


Bombe i Disneyland Resort Paris
En 57 årig mand var på besøg i parken og var ikke særlig tilfreds med vejret, samt det faktum, at nogle af sæderne ved forlystelserne var våde. Derfor valgte han at informere personalet om, at han bar en bombe. Da det var i samme weekend som den tragiske hændelse i Oslo, så tog personalet de korrekte sikkerhedsmæssige foreskrifter og tilkaldte politiet. Man kunne efterfølgende konstatere, at der ikke var placeret en bombe, samt at manden ikke var i besiddelse af en bombe. Han blev anholdt og kan se frem til livsvarigt udelukkelse fra parkerne, samt en bøde på helt op til 30.000 €.

Bombe 

Billede er fra Disneyland Anaheim i forbindelse med demonstration over lønninger.

Det var vist alt for denne gang.....