Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Årskort til
Disneyland Resort Paris

Hvis I har ønske om at gense Disneyland Resort Paris flere gange om året, så er en mulighed et årskort. Med årskort kan du besøge Disneyland Resort Paris så ofte du vil på samme billet og enda spare penge.

Med årskort vil du få optil 365 dages fuld adgang til parkerne og foruden dette, vil du også opnå nogle specielle privilegier. Der findes 3 typer årskort: Francilien, Fantasy og Dream. Årskortene kan købes af alle gæster. Det er dog kun Dream der giver 365-dages adgang, idet de 3 andre typer kort har forskellige restriktioner på adgangsdage. Priserne er forskellige, men der er ikke forskel på voksen eller barn priser.

Hvis man er en familie, der køber et Fantasy eller Dream årskort, kan man få rabat i butikkerne og på restauranterne. Desuden kan man opnå rabat til nye medlemmer, som man har skaffet et årskort. Hvis man skaffer nye medlemmer til årskort, kan man selv optjene helt op til et års gratis medlemsskab.

Årskort - indgang til kontoret i Disneyland Park

Årskortet skal afhentes fra Bureau Passeport Annuel, selv om du har købt kort online eller ved ankomst til parkerne. Det er let at finde og ligger lige for enden af Main Street til højre for slottet. Dette er for at sikre den nødvendlige dokumentation og få taget et foto.

Se nedenstående om fordel og ulemper ved de forskellige kort.

Francilien
€ 135

Fantasy
€ 179

Dream
€ 223

Antal dage med adgang til parkerne om året

 280

 320

365

After-Hour partyes

10 %

20 %

30 %

Rabat på restauranter om året

10 %

10 %

10 %

Rabat i butikkerne om året

10 %

10 %

20 %

Disney Hotel bookings

25 %

25 %

35 %

Familie rabat (flere billetter)

-

20 %

20 %

Rabat på billetter til Block out datoer

 20 %

 50 %

 -

Parkering ved DRP

30 €

Incl.

Incl.

Dagsbillet

-

10 %

20 %

Buffalo Bill´s Wild West Show

-

15 %

15 %

Ekstra magic hours

 -

 Incl.

 Incl.Desuden har Dream følgende ekstra privilegier: ekstra tid i parkerne, indbydelse til specielle begivenheder, gratis appetif i restauranter med servering, 10 % på McDonalds, Rainforest Cafe, King Ludwigs Castle og Starbucks Cafe i Disney Village, gratis brug af trækvogn eller kørestol, 10 % på Golf Disneyland Paris og 10 % i alle Disney butikker i Paris.

Priserne er opdateret den 4. marts 2017.

Top