Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2  3  4  5  ...6    Next >>

Ture til Disneyland Resort Paris

Selv om vi har været 14 gange i Disneyland Resort Paris, er der stadigvæk forskellige oplevelser og minder fra de enkelte ture og der er altid noget nyt at vende tilbage til i Disneyland Resort Paris.

Her følger en kort beskrivelse af alle ture, som vi indtil videre har været i Disneyland Resort Paris. I kan enten læse hele siden eller trykke på knapperne nedenunder for den tur, som I vil læse om.

 1. Tur    august 2001

Vores første tur til Disneyland Paris (det hed det dengang) var en kør selv ferie med 4 overnatninger på Disney´s Hotel Newport Bay Club og 5 dage i parken. Vi havde valgt en overnatning i Liege på Formula 1 hotel både på vejen ned og hjem og det var en god beslutning. Rejsen var bestilt genne Pan Rejser A/S og alt var bare i orden.

 Første gang man ser Disney´s Hotel Newport Bay Club er det et overvældende syn, da det er det største træ hotel i Europa. Hotellet er af meget høj standard og vil følte os godt tilpas med en rigtig god service. Ved ankomst fik vi udleveret vores værelse og adgangsbilletter til parken. Som ekstra havde vi købt en Character Breakfast på Disney´s Hotel New York og det var en kæmpe oplevelse af møde alle de søde figurer fra tegnefilmene. Vi var ikke så heldige med vejret, da der regnede næsten hver dag, men alligevel nød vi opholdet og på vej hjem til Danmark var hele familien enige om, at denne oplevelse skulle gentages ved først kommende lejlighed.

ture

 2. Tur    juni 2002

Vores næste tur fandt sted 10 måneder efter vores første tur til Disneyland Paris, hvor vi igen havde valgt en kør-selv ferie med overnatning i Liege på vej derned og hjem.  Turen var igen bestilt via Pan Rejser A/S og denne gang skulle vi bo 6 dage på Disney´s Hotel New York, der kun ligge ca. 5 minutter fra indgangen. Igen var alt i orden, så vi nød vores ferie på dette 5-stjerners hotel.

Denne gang havde vi valgt Character Lunch på The Lucky Nugget, hvor man spiser en lækker buffet, mens Disney vennerne kommer på besøg. Det kan varmt anbefales og vi fik nogle minder for livet.

Disneyland Paris havde i 2002 10 års jubilæum og det fejrede man ved at åbne endnu en park, nemlig Disney Studio. Til forskel for Disneyland Park, hvor det hele var bygget op omkring eventyr og drømme, så var Disney Studio bygget op som et kæmpe filmstudie.  Disney Studio er mindre end Disneyland Park, men bød på mange spændende forlystelser, såsom Armageddon og Rock `N` Roll Coaster.

Foran indgangen til Disney Studio

Vi var heldige med vejret, så på vej hjem var alle enige om, at dette paradis skulle opleves igen.

 3. Tur    december 2002

Da vi var kommet hjem fra vores sommerferie blev vi enige om, at vi ville forsøge at holde jul i Disneyland Resort Paris, som det nu hed. Vi fik med hjælp fra Pan Rejser A/S en kør-selv ferie med 4 overnatninger på Disney´s Hotel New York. Igen overnattede vi i Liege på vej derned, så vi ankom frisk og udhvilet den 23. december. 

Det var vores første jul i Disneyland Resort Paris, og sikke en oplevelse. Der var bare juleudsmykning overalt og når man gik ned ad Main Street sneede der, mens man kiggede på et stort juletræ med 11.000 pærer. Vores julemiddag blev holdt på hotellet, hvor vi fik en rigtig lækker 5-retters menu, mens børnene blev underholdt af dansepiger, tryllekunstnere, ansigtsmalere og selvfølgelig alle Disney vennerne. Til sidst kom julemanden og hvert barn fik en flot gave. Det var et dejligt arrangement, som var meget vellykket, selv om det ikke var dansk mad.

Julemanden foran Main Street

Dagen efter var vi på Disney´s New Port Bay Club, hvor vi skulle se Thinkerbells juleshow. Billetterne var rimelig dyre, men der var også inkluderet en 5-retters menu, som bare var i orden. Juleshowet var en hyldest til dans, så der blev vist dansenumre fra hele verden. Det bedste var River Dance, hvor Chip og Chap deltog.

På vej hjem var vi alle enige om, at det skulle vi opleve igen.

 

<< Previous    [1]  2  3  4  5  ...6    Next >>