Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1...   2  3  4  5  [6]    Next >>

12. tur   November 2013

Vores 12. tur til Disneyland Resort Paris var første gang, hvor vi skulle bo på Sequoia Lodge. Vi havde igen bestilt rejsen gennem FDM Travel og alt var som planlagt. Vi skulle bo i hovedbygningen på hotellet og værelset levede op til vores forventninger.

Seguoia Lodge

Vi var så heldige, at da vi ankom var hele DLP klædt ud til halloween, så fik vi for føste gang oplevet det. De næste par dage blev parken gjort klar til julen, så vi fik begge oplevelser.

Halloween

En af de nye oplevelser var den nye parade, som vi ikke havde set før. Det var en virkelig god parade og man havde lavet musikken om, så det nu var en god pop sang, der var den gennemgående melodi. Det var noget bedre end den sidste parade, hvor showet var godt, men musikken kedelig.

Parade

 Nyt for os var også Toystory Playland, der var en del af Walt Disneys Studios Park. Det er et større område, hvor man i den grad føler sig hjemme i filmen. Der er 3 nye forlystelser, som alle har direkte reference til filmen. Forlystelserne er ikke så vilde, så alle kan være med. Bag ved Toystory Playland er man ved at være færdige med den nyeste forlystelser, hvor der også bygges et større bydel. Det er Ratatouille, som åbner i 2014. 

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og særligt det nye fyrværkeri med laser show på slottet med alle de kendte figurer vakte stor begejstning.

fyrværkeri

 

13. tur   November 2014

Vores 13. tur til Disneyland Resort Paris var anden gang, hvor vi skulle bo på Sequoia Lodge. Vi havde igen bestilt rejsen gennem FDM Travel og alt var som planlagt. Vi skulle bo i hovedbygningen på hotellet og værelset levede op til vores forventninger.

Nye velkendte figurer

Hotellet var booket helt op og vi oplevede for første gang nogensinde, at vi skulle stå i kø til morgenmaden. Det var ikke optimalt og det har den konsekvens, at vi har valgt at fravælge hotellet til vores fremtidige besøg. Det er et dejligt hotel, men bare ikke når det når sin maksimale kapasitet.

Vi var så heldige, at da vi ankom var hele DLP klædt ud til halloween, og den næste dage blev der gjort klar til julen. Det var skønt, for så fik vi set begge udsmykninger.

Lego Store

Den helt store nyhed i år var den meget ventede forlystelse Ratatouille. Som altid, så gør Disney ikke tingene halvt. Man har som da man byggede Tower of Terror valgt at bygge en helt ny bydel i Disney Studio Park.

Ratatouille

Området er bygget i samme tema som filmen og det er virkelig flot. Indtil videre, så indeholder området forlystelsen Ratatouille, Bistrot Chez Remy Restaurant og en butik (den var ikke åben endnu). Selve forlystelsen er hele ventetiden værd. Igen har Disney overgået sig selv i kreativitet og forslystelsen er et must for alle barnlige sjæle. Jeg har sjældent oplevet en så medrivende 3D forlystelse. En mulighed for at sprænge køen over er, at man acceptere, at man ikke kommer i samme vogn. Så kan man næsten komme til med det samme.

Remes Restaurant

Restauranten er også bygget op over samme tema og alt er lavet i stor størrelse, så man føler sig som en lille rotte. Der er virkelig godt lavet og der er kælet for detaljerne. De serverer en 3-retters menu til rimelige penge og en del af hovedretten er - Ratatouille.

Alt er stort

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og vi fik prøvet de restauranter, som vi normalt ikke har spist på før. Særligt Steakhouse i Disney Village kan anbefales og så restauranten Bistrot Chez Remy i den nye Ratatouille bydel. Men husk at bestille bord i forvejen.

Heltinden fra Brave

Nå ja - så mødte vi lige heltinden fra den nye film Brave.

 

14. tur   oktober 2017

Vores 14. tur til disneyland var en gensyns glæde, da vi ikke havde været i Disneyland sinden november 2014. Vi havde valgt at bo på Disneys Hotel New York, som er vores favorit hotel. Som noget nyt, så har man i 2017 indført betaling for morgenmad, så det ikke længere er en del af prisen. Det virker umiddelbart dyrt med 180 kr. pr person, men til gengæld slipper man næsten for personer, der smører madpakker. Morgenmaden er også blevet virkelig opgraderet, så det nu er alt hvad hjertet begærer. Der var bla. 3 forskellige slags pandekager, vafler, frisk juice m.v. Det kan klart anbefales at købe mrogenmad som en del af hotel opholdet.

 
Klik for større billede

Området omkring Ratatouille var endelig færdig og der var en flot butik, hvor man kunne købe alt omkring Ratatouille og Remy. Vi prøvede forlystelsen sidste gang, men den er stadigvæk en virkelig sjov forlystelsen.

Klik for større billede

Vi var heldig med vejret hele ugen og det var tydeligt at se, at man havde gjort meget for at hele parken skulle se flot ud til jubilæumet.

Klik for større billede

Frontierland var traditionen tro, udsmykket til Halloween og det var en fornøjelse at gå rundt og kigge på tingene. Som noget særligt, så var der forskellige "dødsdukker" fra Mexico, ligesom et orkester spille mexikansk musik.

Klik for større billede
 
Paraden var også ny og den var virkelog flot. Der var alle de nye figurer fra Frost m.v. og musikken var moderne og det passede fint til optoget.
 
Klik for større billede
 
Der var nok at se på til paraden.
 
Klik for større billede
 
I Adventure Land havde Blue Lagoon restauranten skiftet navn til Captain Jack's efter Jack Sparrow fra filmene Pirates of the Carribean. Desuden kunne man opleve, at Jack Sparrow også var at finde i selv forlystelsen.
 
Klik for større billede
 
Vi nød 5 dage i Disneyland Resort Paris og til marts 2018 skal vi endnu engang besøge den originale Disneyland i Anaheim i Los Angeles.

Hjem


 

 

 

<< Previous    1...   2  3  4  5  [6]    Next >>