Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1...   2  3  4  [5]  6    Next >>

10. tur     Februar 2008

Vores jubilæums tur til Disneyland Resort Paris skulle vise sig at blive en større oplevelse end vi havde forventet. Vi havde selv booket hotellet online via www.disneylandparis.com   og flyrejsen via SAS. På vej derned i flyet var vi blevet enige om, at vi ville forsøge at få et værelse med lake view, hvilket vi desværre ikke havde bestilt denne gang. Vi ankom planmæssigt til hotellet og ved tjek ind, kunne receptionisten oplyse, at vi skam allerede havde fået lake view. Hun kunne også fortælle, at vi havde fået VIP status hele ugen, hvorefter hun gav os VIP-Fastpass, så vi ikke skulle stå i kø ved forlystelserne.  Det var jo en fantastisk nyhed, særligt når Tower of Terror netop var åbnet.  Men overraskelserne sluttede ikke her.

En af velkomstgaverne fra Disney

Vi måtte nemlig ikke selv gå op på værelset, men skulle gå sammen med en concierge. Da vi kom op på værelset, var rummet udsmykket med friske roser og badetøfler, morgenkåber, kurve med badesalte m.v., samt en gave til os og vores barn fra Disneyland. Desuden ville Disneyland gerne give en flaske Champagne, som vi fik om aftenen, da vi kom tilbage til hotellet.

Champagne på hotellets regning

Jeg spurgte nogle dage efter, hvorfor vi havde fået denne særlige velkomst og man forklarede mig, at de var blevet opmærksomme på, at vi var på besøg for 10. gang, hvilket Disneyland gerne ville påskønne. Se det kan man vist kalde service, selv om service generelt ikke giver anledning til kritik.

Denne årstid var der ikke så mange mennesker i parken, så det var nemt at komme rundt og man skulle ikke vente i længere tid ved forlystelserne. Vejret var godt og vi havde mellem 10-15 grader varmt de første 4 dage med høj solskin.

Godt vejr i parken

Den vigtigste opgave var at få prøvet Hotel of Terror, der var åbnede for publikum den 22. december 2007. Forlystelsen er en af de største forlystelser i Europa og har kostet ca. 1.2 milliarder kroner. Det var en virkelig flot forlystelse og som altid, så var der gjort meget ud af hele området. Staff Members i forlystelsen virkede lidt fraværende, så man følte sig allerede lidt utryg, inden man kom ind i forlystelsen. Forlystelsen virker a la Det Gyldne Tårn i Tivoli, men der er som altid kælet for detaljerne. Den første tur var ren overlevelse, men de næste 9 ture var en stor fornøjelse.

Hotel of Terror

Det var dejligt at være i Disneyland Resort Paris igen og vi nød hele ferien, der i særdeleshed vil blive husket for den dejlige velkomst og Hotel of Terror.

11. tur december 2009

Vores 11. tur til Disneyland Resort Paris var også den 3. gang, hvor vi skulle fejre jul i Disneyland Resort Paris. Det havde de andre gange været en stor oplevelse, så forventningerne var høje. Vi havde bestilt rejsen gennem FDM-Travel, hvilket var første gang til en Disney tur. Det var en god beslutning, for de havde 100 % styr på tingene og vi fik alt arrangeret hjemmefra, både med fly, busser og julemiddag.

Vi ankom den 23. december og skulle bo på Disneys Hotel New York, hvor vi havde boet 7 gange tidligere. Hotellet er i en klasse for sig selv og er blevet vores favorit hotel. Fornyelserne var der ikke så mange af, men der var dog kommet nogle nye shows og en bil parade i Walt Disney Studios Park.


New York

Man havde endnu ikke løst problemet med Fastpass til Crush´s Coaster, så ventetiden var hurtigt oppe over 70 minutter. Det er ærgeligt, men forlystelsen er stadigvæk ventetiden værd.

Vores juleaften skulle fejres på Disneys Hotel New York, hvor vi skulle spise på Manhatten Restaurant. Menuen var med 4 retter og bestod bla. laks, kalkun, ost og en fransk specialitet - Yule log.


Yule log

Underholdningen var med alle Disney figurerne, tryllekunstner og en ung kvinde, der var et slangemenneske. Der var god tid til at nyde maden, mens børnene og de voksne blev underholdt. Til sidst kom julemanden og alle børnene fik en speciel Disneyfigur som minde.


Slangemenneske

Juleaften blev igen en stor succes og vi sluttede dagen af på New York City bar, hvor en Pina colada blev nydt til god musik.

Resten af ferien gik med hygge i begge parker og særligt Fantillusion Parade vakte stor opsigt, da Disneyslottet i år var særligt udsmykket med over 1 million lyspærer, der var en del af showet.


Nissemand

 
<< Previous    1...   2  3  4  [5]  6    Next >>