Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    1...   2  3  [4]  5  6    Next >>
 

Hele Disneyland Resort Paris var klædt på til fest, så der var flotte udsmykninger overalt, idet man fejrede 15 års fødselsdag.  De største nyheder skulle vi finde i Disney Studios Park, hvor man havde åbnet Crub´s Coaster og Cars Race Rally. 

Crub´s Coaster er en ny rutchebane, hvor man bliver udsat for den samme tur som i filmen, hvor Nemo skal med skildpadderne ud i Atlanterhavsstrømmen. Det  er en virkelig god rutchebane og man får en virkelig stor oplevelse, da det er utroligt flot lavet. Det eneste minus er, at der fra morgenstunden er minimum 90 minutters ventetid, da der ikke kan trækkes Fastpass. 

Den eneste udvendige del af rutchebanen

Cars Race Rally er også en god forlystelsen, men det minder mere om en karusseltur a´la Tekopperne, men igen er det flot lavet med mange visuelle ting fra filmen.

Indgangen - det ligner vejen fra filmen

Der var en ny parade i år på grund af fødselsdagen og den var virkelig flot lavet. man havde bygget nye køretøjer og der var lavet en helt ny sang til lejligheden. Den nye parade var bygget op med flere historier på samme køretøj, så man fik endnu bedre kendskab til prinsesserne, skurkerne og heltene. Det virkede godt og musikken var god.

Den nye parade

Vi var igen heldige med vejret, for selv om det regnede i Danmark, havde vi mellem 25 0g 30 grader hver dag. Den sidste dag rundede vi 34 grader og det var næsten for varmt. Det blev igen en stor og dejlig familieoplevelse, så vi har allerede planlagt vores næste tur, som formentlig bliver i forbindelse med åbningen af The Hollywood Tower Hotel, for det vil vi ikke gå glip af. 

<< Previous    1...   2  3  [4]  5  6    Next >>